به گزارش خبرنگار مهر، پروین فرشچی صبح پنجشنبه در حاشیه کنفرانس بین المللی چالش های زیسن محیطی و گاه شناسی درختی در گفتگو با خبرنگاران افزود: این مناطق از نظر آلودگیها پایش می شوند و انشاء الله بتوانیم تا شروع فصل تابستان و گردشگری، اطلاعات لازم را بدست آوریم.
وی اظهار داشت: همه استانها در حال بررسی و پایش شناهگاها هستند و این طرح بزودی تهیه و ارائه می شود.
هیچ برنامه ملی منطم برای خزر وجود ندارد
وی در پاسخ به مهمترین چالش زیست محیطی دریای خزر عنوان کرد: هیچ برنامه مدون و اینکه سازمانهای مختلف همه باهم در یک راستا حرکت کنند و یک برنامه ملی را دنبال کنند درباره خزر وجود ندارد.
فرشچی درباره اینکه طرح ملی عمران ساحل به کجا رسید، گفت: فعلا وزارت کشور این طرح را در راستای ساماندهی شنا گاهها پیش می برد ولی آیا از سواحل فقط شناگاه را داریم و در ساماندهی سواحل فقط مسئله شنا برایمان مهم است؟.
ساماندهی خزر بدون آمایش سرزمین درست نیست
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: یک دنیا مسئله و موضوع در سواحل کشور وجود دارد که باید به آن رسیدگی کنیم و ساماندهی سواحل بدون اینکه آمایش سرزمین انجام گیرد، درست نیست.
وی درباره حریم 60 متری ساحل دریا گفت: قوانین و مقرارات مربوط به سواحل باید بازنگری شود و محیط زیست اهرم نظارتی و حاکمیت است.
فرشچی یادآور شد: ساز و کارها وقتی پشتوانه مالی ندارد به کجا باید برسد و باید برنامه ریزی منظم برای انجام آمایش سرزمین هر استان صورت گیرد.
معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور گفت: پهنه بندی، زون بندی بر اساس یافته های علمی ضروری است و وقتی این طرح انجام شد، همه فعالیتها مانند اکوتوریسم، گردشگری، تاسیسات و غیره مشخص می شود.
وی افزود: امسال در پی آن هستیم تا با تامین بودجه لازم، آمایش سرزمین هر استان را بصورت جداگانه انجام دهیم.
نظر شما