به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحیمی ظهر پنجشنبه در جشنواره ملی قیرطبیعی که در اتاق بازرگانی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تاکنون 30 پروانه بهره برداری معادن قیرطبیعی در کرمانشاه صادر شده است که عمده این پروانه ها مربوط به شهرستان های قصرشیرین و گیلانغرب است.
وی افزود: مشکلی که در سال های گذشته همواره وجود داشته است به حوزه های اکتشاف، استخراج و فراوری بازمی گردد که باید با مساعدت های مسئولین و خصوصا معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری مرتفع گردد.
رحیمی ادامه داد: برای تقویت بخش معدن و فرآوری بهتر محصولات معدنی، دولت، دانشگاه و بخش خصوصی نقشی مهم و اساسی برعهده دارند و اگر هرگدام از آن ها بتوانند وظایفشان را به نحو احسن انجام دهند می توانیم شاهد جهش در این این حوزه باشیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه خاطرنشان کرد: واگذاری معادن بر اساس فرآوری های صورت گرفته، تهسیل کردن فرآیندهای استخراج معادن، آموزش و توانمندسازی بخش خصوصی و کمک به توسعه مناطق کمتر توسعه یافته از جمله اقداماتی است که دولت می تواند برای بهبود وضعیت معدن در کشور انجام دهد.
وی همچنین به نقش و وظایف دانشگاه های نیز اشاره کرد و گفت: مطالعه، بررسی و ارائه راهکار، تولید دانش فنی فرآوری قیرطبیعی، طرح های تولید نیمه انبوه و تجاری سازی و تربیت نیروی انسانی ماهر از جمله این وظایف است.
رحیمی همچنین، افزایش مهارت فنی و مدیریتی، سرمایه گذاری جهت اکتشاف، سرمایه گذاری جهت خرید و انتقال دانش فنی، افزایش درآمد و ایجاد اشتغال پایدار را از جمله وظایف بخش خصوصی برای تقویت معدن کشور برشمرد.
وی در پایان، ایجاد ارزش افزوده، افزایش درامد و ایجاد اشتغال پایدار را از مهمترین مزایای توجه به بخش معدن عنوان کرد.
نظر شما