۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۰:۵۱

حجت الاسلام جمشیدی در گفتگو با مهر:

اوقات فراغت جوانان دریچه ‌ای برای ورود نوآوری‌ های فرهنگی به جامعه است

اوقات فراغت جوانان دریچه ‌ای برای ورود نوآوری‌ های فرهنگی به جامعه است

همدان – خبرگزاری مهر: سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان همدان گفت: اوقات فراغت جوانان و نحوه گذراندن آن در هر جامعه ‏‌ای می تواند معرف تحولات اجتماعی فرهنگی بوده و دریچه ‌ای برای ورود نوآوری‌ های فرهنگی به جامعه باشد.

حجت السلام محمد جمشیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت‌ کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد، اظهار داشت: کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد اکنون با جوانان در ارتباط هستند و نقش مؤثری در احیا و کارکردهای مساجد بر‌عهده دارند.

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان همدان مسجد را پایگاهی برای اعتلای فرهنگ خواند و افزود: فرهنگ و هنر دو مؤلفه ‌ای هستند که باید در کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد متجلی شوند.

وی با اشاره به اینکه ظهور کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد بیان و ترویج خوبی هاست و بر اساس اهمیت موضوع فرهنگ و هنر تشکیل شده است، بیان داشت: محور اصلی مسجد، امام جماعت است و باید همه برنامه‌ها با همدلی، حول این محور انسجام یابند.

حجت الاسلام جمشیدی با تأکید بر ضرورت شناسانده شدن ظرفیت‌های کانون‌های فرهنگی مساجد به مردم و مسئولان اضافه کرد: برنامه‌ ریزی فرهنگی در تمام عرصه‌های ساختاری جامعه از جمله توسعه پایدار روستاها امری ضروری است.

سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان همدان عنوان داشت: باید در برنامه‌ های خود هدف داشته و در مراحل اجرای برنامه خود را مرتب مورد ارزیابی قرار دهیم تا به هدف نهایی دست یابیم.

وی با بیان اینکه رونق و آبادی مسجد امروز در دست مردان و زنانی است که در مجموعه کانون‌های مساجد فعالیت می ‌کنند، در ادامه گفت: اعضای کانون‌های مساجد باید با فعالیت‌ها و همت خود مساجد را به نقطه کمالی که در دین به آن اشاره شده است، سوق دهند.

حجت الاسلام جمشیدی خواستار بالا بردن کیفیت برنامه‌ های اوقات فراغت شد و ابراز داشت: شعار سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی عرصه فرهنگ را بسیار حساس و تأثیرگذار کرده و باید از همه ظرفیت‌های به ‌وجود آمده استفاده کنیم تا ایجاد ‌زمینه همکاری با همه دستگاه های فرهنگی و اجرایی فراهم شود.

‌سرپرست تبلیغات اسلامی شهرستان همدان اذعان داشت: اوقات فراغت جوانان و نحوه گذراندن آن در هر جامعه ‏‌ای می تواند معرف تحولات اجتماعی فرهنگی بوده و دریچه ‌ای برای ورود نوآوری‌ های فرهنگی به جامعه باشد.

وی بر ضرورت پرداختن به مقوله هویت دینی و گرایش‌های معنوی در برنامه‌های فراغتی تأکید کرد و گفت: الگوسازی و معرفی آن در ارتقا سطح برنامه های تابستان مؤثر است.

حجت الاسلام جمشیدی با بیان اینکه برنامه‌ های فراغتی باید منطبق با نیاز نوجوانان و جوانان باشد، افزود: مطالب مطروحه از سوی مربی باید متناسب با درک و فهم متربی باشد تا علاقه‌ مندی و رضایت از برنامه‌های فراغتی مسجد حاصل شود.

کد خبر 2292528

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha