۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۳۷

کمیته ملی المپیک ایران و مجارستان تفاهم نامه همکاری امضا می کنند

کمیته ملی المپیک ایران و مجارستان تفاهم نامه همکاری امضا می کنند

طی سفری که مسئولان کمیته ملی المپیک به مجارستان داشتند مقرر شد تا تفاهم نامه همکاری بین این کمیته با کمیته ملی المپیک مجارستان امضا شود.

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث هاشمی و شاهرخ شهنازی رئیس و دبیر کل کمیته ملی المپیک روز جمعه طی سفری یک روزه به مجارستان با رئیس فدراسیون بین المللی وزنه برداری و همچنین مسئولان کمیته ملی المپیک مجارستان دیدار و گفتگو کردند.

کیومرث هاشمی در رابطه با این سفر اظهار داشت: مجارستان در ورزش قهرمانی ظرفیت بسیار بالایی دارد. این کشور طی حضور در ادوار مختلف المپیک موفق به کسب 460 مدال شده است. اگر این تعداد مدال را بر تعداد ادوار برگزاری بازیهای المپیک تقسیم کنیم، رتبه 8 برای ورزش مجارستان در المپیک به دست می آید.

وی تصریح کرد: مجارستان 18 رشته در بازیهای المپیک دارد در حالی که ایران تنها در 4 رشته حضوری فعال همراه با مدال آوری دارد. طی سفری که به مجارستان داشتیم با مسئولان کمیته ملی المپیک مجارستان دیدار کردیم. در این دیدار قرار بر این شد به زودی تفاهم نامه همکاری میان کمیته ملی المپیک دو کشور امضا شود تا بر اساس آن همکاری های بیشتری به خصوص در بعد ورزش قهرمانی با یکدیگر داشته باشیم و بتوانیم برای برگزاری اردو از ظرفیت های طرفین استفاده کنیم.

رئیس کمیته ملی المپیک با بیان اینکه از مسئولان کمینه ملی المپیک مجارستان برای سفر به ایران دعوت کردیم در مورد دیدار با تاماش آیان، رئیس فدراسیون بین المللی وزنه برداری نیز این گونه توضیح داد. این دیدار در جهت همکاری های بیشتر با این فدراسیون انجام شد. چرا که احساس می کنیم ارتباط بیشتر با فدراسیون جهانی وزنه برداری می تواند باعث تقویت این رشته در کشورمان شود ضمن اینکه از آیان هم دعوت کردیم سفری به ایران داشته باشد و از نزدیک ظرفیت های ورزش و به خصوص وزنه برداری ما را ببیند.

 

کد خبر 2292622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha