به گزارش خبرنگار مهر، علی نصیبی، صبح یکشنبه در جمع جوانان شهرستان گمیشان با آفت دانستن نگاه تشریفاتی به جوانان گفت: تلاش ما فراهم کردن زمینه لازم برای استفاده از تفکرات نو و از ایده های جوانان بخصوص بخش تحصیل کرده است.
وی با بیان این که به تلاش می کنیم ضمن با پرهیز از اقدامات تکراری و صرفاً آماری، شرایط نشاط اجتماعی و همگرایی در بین جوانان استان ایجاد کنیم، از حساسیت استاندار درباره موضوعات جوانان خبرداد و افزود: انتخاب مشاوران جوان فرمانداری ها با هماهنگی فرمانداران انجام خواهد شد و داشتن تحصیلات دانشگاهی، بومی شهرستان بودن، آشنایی با مفاهیم توسعه، داشتن قدرت راهبری، آشنایی با امور اداری، قدرت تعامل و ارتباط با جوانان، آشنایی با سیاست های دولت تدبیر و امید، بخشی از ملاک های ما در این راستا خواهد بود.
وی بیان کرد: انتخاب مشاور جوان ادارات کل استانی نیزاز سوی مدیران کل و روسای دستگاه های اجرایی با هماهنگی این حوزه صورت خواهد گرفت.
نصیبی اظهار کرد: برخی از طرح های ما در حوزه جوانان، پس از کسب تایید مقامات استانی قابلیت اجرا داشته که در صورت کسب مجوز، در راستای اعلام و اجرایی شدن آنها گام خواهیم برداشت.
وی همچنین با اشاره به تاریخچه گمیشان، به رونق تجاری این منطقه در گذشته اشاره کرد و گفت: اگر جوانان این شهرستان بخواهند دوباره گمیشان به روزهای طلایی خود بازگردد می بایست خود وارد میدان شده و با گریز از بی تفاوتی، پیگیر برنامه های مرتبط با توسعه شهرستان باشند.
وی اذعان کرد: در دوران جنگ تحمیلی، بسیاری از تحولات را جوانان زیر 25 سال رقم زده و حتی بسیاری از سرداران شهید کشور در عنفوان جوانی، مسئولیت های خطیری را درهنگام دفاع مقدس داشتند که این موضوع علاوه بر اعتماد مسئولان، نشانگر حضور در صحنه و خودباوری جوانان بود.
مشاور استاندار گلستان در امور جوانان اظهار کرد: برای ایجاد تحول، داشتن پول و سرمایه اقتصادی شرط لازم نیست بلکه مهمتر از آن انگیزه و سرمایه انسانی و اجتماعی است.
نظر شما