حجتالاسلام حسینعلی اکبرینیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عملیاتی شدن هر راهبرد و تحقق هر هدفی منوط به تامین الزامات مورد نیاز آن راهبرد یا هدف است.
وی اضافه کرد: در بحث مقابله با تهاجم و جنگ نرم نیز فراهم کردن الزامات مورد نیاز ضروری است که می توان این الزامات را در سه محور سازمان(قرارگاه)، امکانات و تجهیزات و توانمندسازی نیروهای خودی خلاصه کرد که اگر این سه محور به خوبی پیش بینی و تامین شود در مواجهه با جنگ نرم نیز موفق خواهیم بود.
حجتالاسلام اکبرینیا در ادامه به اهداف جنگ نرم اشاره کرد و گفت: اهداف جنگ نرم بر دو محور هدف راهبردی و هدف میانی استوار است که هدف راهبردی عبارت است از تحمیل خواست و اراده بر طرف مقابل با هزینه کم و با روش متفاوت و متنوع. هدف میانی نیز عبارت از استحاله فرهنگی، استحاله سیاسی، تخریب چهرههای ارزشی، ایجاد ناامنی و شایعه افکن، تفرقه و اختلاف افکنی درونی، ترویج روحیه ناامیدی و کسالت به جای شادابی و نشاط، ترویج بی تفاوتی در برابر مسائل مهم کشور، تقویت نارضایتی و دامن زدن به آن و اختلافات قومی و قبیلهای، تضعیف ساختار سیاسی و براندازی و... است.
مشاور فرهنگی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم با تاکید بر اینکه باید ابزارهای جنگ نرم را شناخت و در مقابل آن نیز ابزار مشابه پیش بینی و تدبیر کرد، یادآور شد: دشمن در جنگ نرم از ابزارهایی مانند سایتهای اینترنتی، وبلاگها، تلفنهای ماهوارهای، پیامک و بولوتوثهای مختلف، فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی، استفاده از ظرفیت افراد واگرا، سازمانهای غیردولتی و مردم نهاد، برخی رسانهها و مطبوعات، برخی نخبگان سیاسی و اجتماعی و علمی مرعوب، جنبشهای اجتماعی، اپوزیسیونهای خارج از حاکمیت، فرقههای نوظهور، عرفانهای کاذب و نوین، مواد مخدر و صدها مورد دیگر استفاده میکند.
حجتالاسلام اکبرینیا تاکید کرد: ما نیز باید با بهره مندی از ظرفیتها و امکانات نوین، حربهها و شگردهای دشمن را بیتاثیر کنیم.
نظر شما