۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۳:۵۶

عضو فراکسیون گردشگری مجلس:

استفاده از طرح‌های وارداتی معماری تاثیر معکوس بر رونق گردشگری دارد

استفاده از طرح‌های وارداتی معماری تاثیر معکوس بر رونق گردشگری دارد

مشهد – خبرگزاری مهر: تاثیر معکوس استفاده از طرح‌های وارداتی معماری بر رونق گردشگری و نقطه قوت ایران در توسعه صنعت توریسم از عناوین اخبار کوتاه همایش بین‌المللی معماری و توریسم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی گفـت: متاسفانه امروز شاهد طرح های وارداتی معماری و نماهای غیرارزشی در برخی کلانشهرها هستیم که باید گفت این طرح ها تاثیر معکوس بر جذب گردشگر دارد.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر معماری را یکی از شاخص های مهم توسعه صنعت توریسم دانست و اظهار کرد: معماری در واقع یکی از مهم ترین شاخص هایی بوده که بر توسعه توریسم موثر است و سبب انگیزه گردشگران به شهرها و ملل مختلف می شود.

وی افزود: در واقع با حفظ میراث گذشته انگیزه افراد برای واکاوی تاریخ گذشتگان بیشتر شده و همین بناهای فاخر خود ظرفیتی عظیم از حیث معماری در جذب گردشگر به شمار می رود.

عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معماری اصیل ایرانی سرشار از محتوا و نکات اخلاقی و روحی و روانی است، خاطرنشان کرد: برای مثال در معماری ایرانی استفاده از خطوط منحنی ایجاد آرامش برای مخاطبان کرده و تاثیرات معنوی دارد و همین متفاوت بودن معماری اصیل ایرانی اسلامی سبب جذب گردشگران بیشتری از سراسر دنیا به کشورمان شده است.

پژمانفر اظهار کرد: امروز همه دنیا تلاش می‌کند میراث گذشته خود را حفظ کرده و به‌عنوان سرمایه توجه ویژه به آن داشته باشد، چراکه میراث فرهنگی و ابنیه گذشته ملل هم گامی در مسیر معرفی تاریخ و قدمت آن کشور بوده و هم علاقه مندان به حوزه گردشگری و معماری را جذب خود می‌کند.

نقطه قوت ایران در توسعه صنعت توریسم نوع معماری است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز هم معماری اصیل ایرانی و اسلامی و هم معماری مدرن ما در دنیا حرف های زیادی برای گفتن دارد که این نقطه قوتی در زمینه توسعه صنعت توریسم و جذب گردشگران بیشتر است.

محمد حسن نژاد با اشاره به تاثیر گردشگری برای رسیدن به درآمدی پایدار اظهار کرد: صنعت توریسم، صنعتی درآمدزا و اقتصادی بوده که با تقویت آن می توانیم در عین ایجاد یک گردشگر پایدار، سودآوری و درآمد پایدار نیز ایجاد کنیم.

وی افزود: امروز هم معماری اصیل ایرانی و اسلامی و هم معماری مدرن ما در دنیا حرف های زیادی برای گفتن دارد که این نقطه قوتی در زمینه توسعه صنعت توریسم و جذب گردشگران بیشتر است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید از این ظرفیت عظیم معماری برای توسعه گردشگری و در نتیجه آن رونق اقتصادی استفاده شود، تاکید کرد: نگاه به تاثیرات عمیق اقتصادی بخش گردشگری نشان از اهمیت این موضوع داشته که البته آنطور که باید و شاید به آن پرداخته نشده است.

دومین همایش بین المللی معماری و توریسم 8 و 9 خرداد ماه سال جاری در سالن همایش‌های صداوسیمای خراسان رضوی (مشهد مقدس) برگزار می‌شود.

 

کد خبر 2294328

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha