۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳، ۱۴:۵۹

افراسیابی در گفتگو با مهر:

شبکه ملی فرهنگ برای 1000 نفر شغل ایجاد کرده است

شبکه ملی فرهنگ برای 1000 نفر شغل ایجاد کرده است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیر شبکه ملی فرهنگ گفت: با راه اندازی 300 مجتمع فرهنگی، خانه فرهنگ و مجتمع دیجیتال در شبکه ملی فرهنگ برای یک هزار جوان علاقمند در حوزه فضای سایبری و مجازی شغل ایجاد شده است.

مهدی افراسیابی در حاشیه شرکت در همایش نخبگان و فعالان فصای مجازی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: شبکه ملی فرهنگ در کشور با داشتن 300 مجتمع فرهنگی، خانه فرهنگ و مجتمع دیجیتال در حال فعالیت است.

مدیر شبکه ملی فرهنگ تصریح کرد:بخشی از مجموعه های تحت پوشش این شبکه در مساجد تحت عنوان کانون های فرهنگی فعالیت میکنند و بخشی زیر مجموعه ارشاد هستند و بقیه به صورت خصوصی اداره می شوند.

افراسیابی بیان کرد: در حال حاضر بیش ازیک هزار نفر در شبکه ملی فرهنگ و مجموعه های تحت پوشش آن شاغل هستند و روزانه 10 هزارنفر به این مراکز مراجعه و از خدمات و برنامه های آنها استفاده می کنند.

این مسئول یادآورشد: مهمترین فعالیت های شبکه ملی فرهنگ در قالب گیم نت، کافی نت، تولید انیمیشن، تولید بازی و سرگرمی و نرم افزارهای کاربردی انجام می شود و استقبال جوانان از این فعالیتها انگیزه همکاران را برای تداوم و گسترش برنامه ها بیشتر کرده است.

برگزاری همایش های تخصصی و آموزشی

افراسیابی تصریح کرد: با برگزاری جلسات متعدد و همایش های مختلف تخصصی مربوط به فعالان مجازی برای آسیب شناسی این عرصه اقدام شده که تاکنون 250 عنوان برنامه شامل سرگرمی و انیمشن و نرم افزار تولید و به بازار عرضه شده است.

وی آموزش در حوزه شبکه ملی فرهنگ را از اولویت های این شبکه ذکر کرد و یادآورشد: آموزش تولید محتوی، تخصصی کردن سواد دیجیتال و تولید محتوا و عرضه محصولات ارزشی در فاضی مجازی در اولویت برنامه های امسال شبکه ملی قرار گرفته است.

افراسیابی بیان کرد: باور قلبی مدیران شبکه ملی فرهنگ این است تا فضا را برای فعالیت مردم و بخش خصوصی بخوبی فراهم کنیم و کسانی که دغدغه ارزشهای نظام را دارند و پایبند مسائل اخلاقی هستند بتوانند در این بخش فعالیت کنند.

افراسیابی تصریح کرد: برنامه اجرایی برای مقابله با ناامنی سایبری نداریم اما دیدگاههای خود را به مسئولان منتقل می کنیم.

مدیر شبکه ملی فرهنگ بیان کرد: در تمامی دنیا بویژه کشورهای پیشرفته که ظواهر دموکراسی دارند مانند فرانسه رسانه ها تحت کنترل و نظارت محتوایی دولتند و قدرتمندانه و قاطعانه از خطوط قرمز خود دفاع می کنند اما حرکت آنقدر زیرکانه و پیچیده است که دیده نمی شود.

وی اظهارداشت: خوشبختانه بستر حضور بخش خصوصی فعال در شبکه ملی فرهنگ فراهم است و در سال جدید هم توسعه حضور بخش خصوصی پیش بینی شده و در شرایط کنونی هم بسیاری از تولیدات این شبکه توسط بخش خصوصی با رعایت همه ضوابط تولید می شود.

آماده راه اندازی شبکه خصوصی تلویزیونی با نظارت صداوسیما هستیم

افراسیابی از ضرورت راه اندازی شبکه خصوصی تلویزیونی هم خبر داد و اظهارداشت: فضای مجازی ظرفیت فوق العاده ای دارد و ما با هماهنگی صداوسیما آمادگی کامل داریم برای راه اندازی شبکه و یا تولید برنامه های مختلف در چارچوب ضوابط قانونی با رسانه ملی همکاری کنیم.

مدیر شبکه ملی فرهنگ یادآورشد: کسانی که طرح و ایده ای در این بخش داشته باشند آماده دریافت پیشنهادات هستیم تا با هم فکری نیروهای مبتکر و خوش فکر با رعایت ضوابط قانونی وارد این عرصه شویم.

این مسئول گفت: شرایط کنونی ایجاب می کند که صداوسیما شبکه های اقتصادی و اجتماعی با فضای سایبری راه اندازی کند که می توانیم با نظارت صدا و سیما برنامه های 24 ساعته مورد نیاز را تامین و حتی هزینه شبکه را تامین کنبم.

افراسیابی تصریح کرد: مناظره های تلویزیونی و آشنایی با فضای آی تی می تواند در این برنامه ها مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: دغدغه ما شناسایی آسیب ها، نا امنی ها و تهدیداتی است که فضای سایبری را مورد هجمه قرار داده لذا باید از فرصت ها استفاده کنیم تا از این فضای جهانی عقب نمانیم و به جای منکر و خلافی که توسط عده ای سودجو عرضه می شود ما در مسیر اشاعه ارزشها و اخلاق پسندیده در این فضا حرکت کنیم.

افراسیابی گفت: شبکه فرهنگ بستر مناسبی برای بسیج عمومی در فضای سایبری است تا همه آمال و برنامه ها در حوزه فضای سایبری و مجازی به عینیت درآید و با بحث و گفتگو و بیان دغدغه ها به آسیب ها و نا امنی ها هم توجه شود.

وی گفت: اگر جهانی فکر کنیم می توانیم مدلی جهانی ارائه کنیم تا آسیب های حوزه مجازی کمتر شود لذا در این عرصه به هر استانی که کار موفقی ارائه کند کمک خواهیم کرد تا ایده های خلاقانه خود را در سطح کشور هم اجرایی کنند.

تشکیل اتاق فکر فعالان سایبری

افراسیابی تصریح کرد: با تشکیل اتاق فکر فعالان سایبری می توان طرحها را پخته تر کرد تا بتوان حمایتهای اجرایی را در حوزه استانی، کشوری و جهانی عملیاتی کرد.

وی از وجود محدودیت های قانونی در حوزه ماهواره و فیس بوک دفاع کرد و افزود: در بسیاری از کشورهای مدعی دموکراسی اروپا فیلترینگ و نظارت بر شبکه های تلویزیونی از نوع مدرن وجود دارد و خط قرمزهای آنها بشدت رعایت و کنترل می شود لذا هر چند بر بسته شدن برخی سایتها انتقاد وارد است اما وجود فیلترینگ به مصلحت عمومی است و باید برخی سایتها بسته شوند تا اخلاق جامعه آسیب نبیند.

کد خبر 2295369

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha