به گزارش خبرنگار مهر، کورش پرند با تاکید بر تعامل دولت، مجلس و بخش خصوصی در ایجاد اشتغال از طریق مهارت آموزی گفت: با اجرای طرح آموزش، تولید، بازاریابی و فروش، مراکز آموزش مهارت یک گام جلوتر به سمت تولید هدایت شده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهارداشت: طرح یادشده مدلی برای سرمایه گذاری اندک جهت رسیدن به ارزش افزوده بالا و زمینه ساز تحولی در استانداردهای آموزش فنی و حرفه ای است. در فاز نخست کارگروه هایی در زمینه پوشاک، سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی، گیاهان دارویی، قالیبافی، بازارسازی و بازاریابی تشکیل شده است.
پرند ادامه داد: مدل آموزش به همراه تولید را با بخش خصوصی تجربه می کنیم و به همین منظور سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در حوزه مشاغل خانگی برنامه ریزی کرده است.
وی با اشاره به پایان دوره آموزشی 60 مربی سنگ های قیمتی که طی 2 ماه از 10 استان کشور در این دوره شرکت کرده بودند گفت: هم اکنون این افراد می توانند وارد حوزه آموزش شوند و علاقمندان دیگر را برای انجام تراش سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی آموزش دهند.
این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه یادآور شد: در این طرح از کارآفرینان و صاحبان سرمایه یاری می گیریم و با کمک بخش خصوصی کار را به جلو می بریم. هم اکنون ده ها حوزه تولیدی در رشته های مختلف در حال اجرا است و در 5 رشته نیز وارد برنامه ریزی شده ایم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور تاکید کرد: در زمینه برندسازی، بسته بندی و فروش هم سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور فعالیت های ارزنده ای را انجام می دهد، متاسفانه تاکنون به زنجیره ارزش قبل و پس از تولید توجه نکردیم که با تربیت مربی می توان این ضعف ها را برطرف کرد.
نظر شما