۲ خرداد ۱۳۹۳، ۱۵:۲۳

سرلشکر صفوی:

فشار دشمنان نشان دهنده مسیر درست ملت است/دشمنان خارجی با همگرايي در ایران مخالف هستند

فشار دشمنان نشان دهنده مسیر درست ملت است/دشمنان خارجی با همگرايي در ایران مخالف هستند

دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا گفت: دشمنان خارجی بدنبال اختلاف و واگرايي بوده و با همگرايي در ایران مخالف هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سپاه نیوز، سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به اینکه با فتح خرمشهر کلید بصره در اختیار رزمندگان قرارگرفت گفت: عمليات آزادسازي خرمشهر چهارمين عمليات بزرگ رزمندگان ارتش، سپاه و بسيج بود كه طي 9 ماه بزرگترين پيروزيها را براي ايران و سختترين شكستها را براي عراق به همراه داشت. یعنی از 5 مهرماه سال 1360 با شکستن حصر آبادان و آزاد سازی بستان در آذر ماه همان سال و عملیات فتح المبین در آغاز فروردین ماه سال 61 ، عملیات آزاد سازی خرمشهر که از 20 ار دیبهشت ماه سال 61 تا سوم خرداد طول کشید ، چهارمین پیروزی ایران بر عراق بود.

وی افزود: اشغال خرمشهر بزرگترین پیروزی برای عراق محسوب می شد. صدام نقطه كليدي و بسيار حساسي از خاك كشور را به تصرف درآورده بود لذا گفته بود كه اگر ما بتوانيم خرمشهر را فتح كنيم كليد بصره را به ایران مي‌دهد.

سرلشكر صفوي با بيان اينكه عمليات بيت المقدس از ويژگيهاي خاص فراواني برخوردار بود كه سرعت از ويژگيهاي بارز آن محسوب ميشود، گفت: بعد از عمليات فتح المبين رژيم بعثي عراق تصور نمي كرد كه رزمندگان ايران اسلامي بعد از اين عمليات سخت به زودي طرحي را براي حمله و آزادسازي خرمشهر برنامه ر يزي كنند در حالي كه استراتژي فرماندهان و رزمندگان ايران كوبيدن پتكي به صورت مستمر و منظم بر استراتژی صدام بعثي تا نابودي آن بود كه عمليات بيت المقدس يكي از ضربات سهمگين اين استراتژي محسوب ميشد.

سرلشكر صفوي با اشاره به اينكه عمليات بيت المقدس جنگ بسيار سختي بود به طوري كه 26 شبانه روز طول كشيد، بيان كرد: عراقيها به هيچ وجه نمي خواستند خرمشهر به‌دست رزمندگان ايران بيفتد، در روز سوم خرداد لشگر های پياده عراق با 10 هزار نيرو از نفوذ رزمندگان اسلام درخرمشهر جلوگيري ميكردند، در همين راستا صدام به فرمانده لشگر پياده خود دستور داده بود كه از محاصره رزمندگان ايران هر چه سريعتر خارج شوند كه اين امر به دليل ايثار و هوشياري بالاي رزمندگان ايران هيچگاه ميسر نشد.

وی گفت: روز سوم خرداد كه وارد خرمشهر شديم حدود 10 هزار عراقي اسير رزمندگان ايران شدند و عده اي هم در حال فرار از رودخانه اروند در دام آب گرفتار و غرق شدند.

صفوي ادامه داد: زماني كه خرمشهر در اختيار كامل رزمندگان ايران قرار گرفت طي تماس تلفني اين خبر را به بيت امام داديم كه در آن زمان فرزند امام حاج سيداحمد خميني بعد از اينكه خبر آزادسازي خرمشهر را به امام دادند در جواب به ما گفتند؛ كه امام لبخند خوبي بر لبانش جاري شده است كه خبر همان لبخند موجب فراموش شدن تمام سختيهايي شد كه رزمندگان ارتش و سپاه و جهاد سازندگی طي 26 شبانه روز براي آزادي خرمشهر متحمل شدند.

سرلشکر صفوی با اشاره به اشراف اطلاعاتی در زمان جنگ تحمیلی نسبت به ارتش عراق ، بیان داشت: در زمان جنگ براي هر لشكر از دشمن شناسنامه اي تشكيل داده بوديم و ميدانستيم كه هر لشكر چه تعداد تانك، نفربر، توپخانه و وسايل هجومي و دفاعي دارد، حتي عكسها و سوابق فرماندهان لشكر را به طور كامل تهيه كرده بوديم با توجه به اين اطلاعات هر فرماندهاي از دشمن كه دستگير ميشد، بلافاصله با مشخصاتي كه از وي در دست داشتيم، مشخص ميشد كه از كدام تيپ است و همين عامل به ما كمك ميكرد وي را به طور شايسته تخليه اطلاعاتي كنيم.

وی بيان كرد: در دوران دفاع مقدس لشكري با عنوان لشكر بدر وجود داشت كه مجاهدين و ارتشيهاي عراق با حدود 16 هزار نفر آن را تشكيل داده بودند كه در چندين عمليات بزرگ همانند كربلاي 5 عليه عراق جنگيدند و اين نشانگر قدرت بالاي نظامي ايران بود.

وي تصريح كرد: زماني كه سينه به سينه و از روبرو با ارتش عراق ميجنگيديم آنها تا آخرين نفس دست از مبارزه برنميداشتند ولي زماني كه آنها را دور ميزديم و به اصطلاح "تك احاطه اي " را انجام ميداديم، ارتش عراق غافلگير ميشد و شكست سنگيني را به آنها تحميل ميكرديم.

سرلشکر صفوی در بخش هایی از گفتگوی خود با اشاره به عوامل پیروزی آفرین در فتح خرمشهر و نقش رهبری امام راحل (ره) ،گفت: يكي از عوامل اصلي اين پيروزي افتخار‌آفرين، رهبري، فرماندهي و مديريت حكيمانه امام خميني (ره) در سه صحنه بين‌المللي، منطقه‌اي و داخلي بود.

مشاور عالي فرمانده كل قوا تصريح كرد: امام راحل در صحنه داخلي، ايجاد آرامش در جامعه، حذف ليبرال‌هاي طرفدار بيگانگان از صحنه سياسي جنگ و كشور، تقويت روحيه ارتش، سپاه و بسيج و افشاي ماهيت و اهداف صدام و حاميانش در تجاوز به ايران را به خوبي انجام داد.

صفوي خاطرنشان كرد: امام خميني (ره) همچنين ظرفيت استقامت مردم را براي تحمل مسائل جنگ از جمله شهادت ، جانبازي و شهادت بالا ‌برد و مردم را به تحمل و اسقامت دعوت و همواره نويد نصرت الهي، اميد به آينده و اعتماد به خدا را به مردم ‌دادند.

دستيار و مشاور عالي مقام معظم رهبري اظهار داشت: امام راحل همچنين در صحنه بين‌المللي و منطقه‌اي به كشورها هشدارهاي لازم را ‌دانند، مجلس را آرام نگه ‌داشت و دولت را نيز كنترل مي‌كرد.

وي افزود: دومين عامل پيروزي و فتح خرمشهر وحدت و انسجام ملي بود، رزمندگان ارتش و سپاه با هم وحدت داشتند و این وحدت را امام بزرگوار تاکید می فرمودند ، بطوریکه روزی در جماران حضرت امام دست شهید بزرگوار صیاد شیرازی را در دستان آقا محسن رضایی گذاشتند و دست خودشان را روی دست آن دو نفر قرار دادند و حضرت امام حرکت حکیمانه در جمع خصوصی فرماندهان ارتش و سپاه در ملاقات با ایشان انجام دادند.

وي گفت: تغيير استراتژي نظامي جنگ از نبرد كلاسيك به استراتژي جنگ انقلابي يكي ديگر از عوامل پيروزي ما در اين واقعه بود، ما تاكتيك نظامي خود را داشتيم و قدرت فكري و عقلاني فرماندهان ما از فرماندهان عراق بالاتر بود.

سرلشكر ‌صفوي تصريح كرد: عامل ديگر پيروزي اشتباهات استراتژيك صدام و نيروهاي او در برآورد عناصر قدرت ملي ايران بود كه اين عناصر روحيه انقلابي و جهادي مردم ايران است.

وي خاطرنشان كرد: صدام نمي‌دانست كه مردم ما چگونه از امام خميني (ره) اطاعت مي‌كنند و ظرفيت معنوي، ‌شجاعت و اقتصادي و انساني ايران را نمي‌دانست.

سوم خرداد ، نماد اقتدار و عظمت نيروهاي مسلح كشور و پيامي عبرت آموز براي دشمنان اسلام است

مشاور عالي فرمانده كل قوا افزود: زماني كه نيروهاي ما وارد خرمشهر شدند،10 هزار نيروي عراقي در اين شهر بود و آنها فكر پيروزي ما را نمي‌كردند، از 19 هزار اسير عراقي گرفته شده،10 هزار نفر در روز سوم خرداد از داخل خرمشهر اسير شدند.

صفوي با ياد آوري سوم خردادماه 61 بعنوان روز مقاومت ،ايثار و پيروزي در طول تاريخ گفت : پيشنهاد مي كنم اين روز براي هميشه در تاريخ ايران جشن ملي گرفته و ازامام و شهيدان تجليل گردد. و هر سال بجاي رژه نيروهاي مسلح در 31 شهريور، اين مراسم در سوم خرداد برگزار گردد ، تا اقتدار و عظمت نيروهاي مسلح ايران به جهانيان نشان داده شود. چرا كه روز سوم خرداد ماه 61 و فتح خرمشهر پيام عبرت آموز براي ملت بزرگ و دوستان و دشمنان انقلاب اسلامی ايران دارد.

دستيار و مشاور عالي فرماندهي کل قوا با بيان قدرت رهبري و مديريت حضرت امام و ولايت فقيه در حماسه فتح خرمشهر اضافه کردند عمليات بيت المقدس ظهور انديشه جديد و تفکر برتر نظامي فرزندان امام در عرصه دفاع مقدس و اين فتح، بزرگترين دستاورد سياسي-نظامي جمهوري اسلامي ايران در سال سوم جنگ و شکست استراتژي عراق در حمله به ايران بود.

سرلشكر صفوي تصريح کردند: آزادي خرمشهر نتيجه وحدت و يکپارچگي ارتش ، سپاه و جهاد سازندگي و بهره گيري از ظرفيت هاي عظيم نيروهاي بسيج در سايه رهبري حکيمانه و قاطعانه حضرت امام خميني(ره) بود.

وحدت بر سر اصول انقلاب، نوید بخش پیروزی های بزرگ است

سرلشکر صفوی در تشریح دستاوردهای فتح خرمشهر گفت: یکی از دستاوردهای عظیم این فتح ، این پیام است که هر کجا شاهد وحدت چه در ارتش و سپاه و چه در صحنه داخلی ،همصدایی شنیده می شد ، پیروز میدان بودیم . تجربه نشان داده است که دشمنان خارجي ما اختلاف در ايران و واگرايي را مي‌خواهند و با همگرايي مخالف هستند. بایستی در مقابل چنین خواسته دشمنان ، مسئولین مردم را به آرامش و دور شدن از تنش و بحران و البته مقاومت در صراط مستقيم الهي كه همان راه اسلام، امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري است، در گفتار و عملکرد خوددعوت کنند. البته ملت ایران در طول بیش از سه دهه از عمر پربرکت انقلاب نشان داد که همیشه در صحنه های حساس انقلاب ، ملتی واحد است و بدون تکیه بر کشورهای سلطه گر ، توانسته است ، پیروز میدان باشد و تسلیم باج خواهی ها و زیاده خواهی ها نمی شود و فشارهای دشمنان نشان از آن دارد که انقلاب اسلامی در مسیر درستی قراردارد.

مشکل اصلی دشمنان، عدم درک قدرت فرهنگی و توانمندی علمی و سابقه تمدن ایران اسلامی است

وی افزود: مشکل اصلی دشمنان، عدم درک قدرت فرهنگی و توانمندی علمی و سابقه تمدن ایران اسلامی است ،دشمنان فرامنطقه ای و منطقه ای ملت بزرگ ایران می خواستند با تحمیل جنگ به ملت و انقلاب اسلامی، ایران را نه تنها تحقیر کنند، بلکه به زانو درآورند و سرزمین ایران را تجزیه کنند. دشمنان ما می خواستند با تضعیف رهبری و مدیریت انقلاب اسلامی، با از بین بردن منابع انسانی و اقتصادی ملت ایران مانع رفاه و آسایش و پیشرفت ملت ایران شوند و با اینکار در حقیقت مانع صدور فرهنگ انقلاب اسلامی که همان استقلال طلبی و مبارزه با ظلم و استکبار است، شوند و نگذارند دولت جمهوری اسلامی یک الگوی الهام بخش حکومت مردم سالاری دینی برای سایر ملتها و کشورهای اسلامی شود.

وی ادامه داد: ولیکن هم اکنون پس از گذشت 32 سال از فتح خرمشهر ملت ما و ملتهای منطقه شاهد سرنوشت ذلت بار رژیم بعث عراق و نابودی این رژیم جنایتکار ، اگرچه توسط ظالم بزرگتری هستند ، و این ملت ها شاهد پیروز یهای بزرگ ملت و دولت ایران در صحنه بین المللی و منطقه ای می باشند.

صفوی گفت: با گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب کبیر اسلامی قدرت جدیدی در منطقه غرب آسیا بوجود آمده است. بعثت و رسالت پیامبر عظیم الشان اسلام با مجاهدتهای امام بزرگوار و فداکاریهای مت ایران ، هم اکنون تبدیل به یک سا ختار سیاسی بنام جمهوری اسلامی ایران شده است .

رسالت پیامبر و مذهب تشیع فناوری های تولید و اعمال قدرت جمهوری اسلامی ایران است

صفوی با اشاره به رسالت پیامبر عظیم الشان اسلام و مذهب تشیع بعنوان فناوری های تولید و اعمال قدرت ، گفت: در بستر فرهنگ و تمدن کهن ایران اسلامی و در فرآیند انقلاب اسلامی ، مذهب تشیع ، یعنی اسلام ناب محمدی هم بمثابه فناوری تولید و اعمال قدرت ، هم به عنوان راه و هم بعنوان هدف و در نقش شناسای حقیقت در حوزه سیاسی جلوه گر شده است. به تعبیر فوکو ، نوعی همگرایی و تعاون بین نیازهای افراد جامعه به تغییرات و دگرگونی های نظری با مکتب نورانی اسلام وجود داشت که نهایتا به شکل یک انقلاب متجلی شد. اراده و خواست جمعی ملت بزرگ ایران در چهره مراسم و نمایش مذهبی ، برای ظهور ، ظهور و بروز یافته و خلا گروه ها یا طبقات پیشتاز ، حزب حرفه ای انقلابی و ایدئولوژی سیاسی را ترمیم کرد.

وی ادامه داد: به سخن دیگر انقلاب ، مذهب زبان گویای اراده و خواست عمومی شدو چهره ای خاص و متمایز به انقلاب اسلامی بخشید. در چشم انداز ، چنین قدرتی صرفا اقتدار و انقیاد نیست ، بلکه به گفته فوکو عمدتا یک وضع استراتژیک پیچیده در جامعه ای معین است.

سرلشکر صفوی با اشاره به بروز و ظهور قدرت فرهنگی انقلاب اسلامی ایران ، گفت: حماسه امام و امت ما در هشت سال دفاع مقدس نیز بروز و ظهور یک قدرت نرم فرهنگی در جدال سنگین با قدرت سخت افزاری دشمنان بود.در طول هشت سال دفاع مقدس ، همواره تجهیزات نظامی عراق از ایران بالاتر و پیشرفته تر بود ، و عراق از حمایت تبلیغاتی و سیاسی قدرتهای فرا منطقه ای و حمایت های چندین میلیارد دلاری کشورهای جنوبی خلیج فارس برخوردار بود و لیکن قدرت معنویت و مدیریت امام بزرگوار ،بعنوان فرمانده کل قوا ، قدرت اتحاد و انسجام ملت و روجیه فداکاری و شجاعت دومیلیون بسیجی داوطلب و ایثارگری بیش از 200 هزار شهید و 300 هزار جانباز وآزادگان سرافراز ، بر قدرت سخت افزاری ارتش عراق برتری یافت.

وی اضافه کرد: قدرت طراحی و نبوغ نظامی فرماندهان سپاه و ارتش باعث پیروزی تاریخی ملت ایران و انقلاب اسلامی بر جبهه متحد عراق و نفاق عربی و قدرتهای سلطه گر غربی و شرقی بود.

کد خبر 2297253

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha