به گزارش خبرنگار مهر، احمد اسماعیلی پیش از ظهر دوشنبه جمع مدیران استان افزود: تبیین و شناساندن فرهنگ ایثار و شهادت از مکانیزم های دفاعی اسلام در برابر هجوم فرهنگ های غیرخودی است.
وی همچنین اظهارداشت: مراکز آموزشی درسطوح مختلف بستر مناسبی برای ایجاد و نهادینه کردن فرهنگ صحیح در جامعه هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان گفت: با برنامه ریزی و سیاست گذاری های علمی و جامع می توان فرهنگ ایثارگری و شهادت را درمراکز آموزشی به سطح قابل قبولی ارتقا بخشید.
وی افزود: نقش نهادهای گوناگون اجتماعی از قبیل آموزش و پرورش، خانواده، رسانه ها و غیره در انتقال فرهنگ پایدار و صحیح به ویژه ایثار وشهادت موثر و پراهمیت است.
اسماعیلی اظهارداشت: معرفی کارکردهای فرهنگ ایثار وشهادت به نسل امروز اهمیت و ارزش این فرهنگ را تبیین و بیانگر لزوم حفظ وگسترش آن در تمام زمان ها خواهد بود.
وی اذعان داشت: فدا کردن جان برای حفظ ارزش ها، عزّت بخشیدن به افراد جامعه، هم بستگی اجتماعی، ایجاد روحیه ظلم ستیزی وعدالت طلبی در جامعه، حفظ استقلال تمامیت ارضی کشور درمقابل بیگانگان، ایجاد شور ونشاط و تحرک در بین افراد جامعه همگی از کارکردهای فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است که باید برای نوجوانان و جوانان تبیین شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان یادآورشد: برای نهادینه سازی فرهنگ ایثارگری در جامعه باید از آموزش وپرورش در فرآیند جامعه پذیری و از همه مهمتر عملیاتی کردن فرهنگ ایثار و شهادت در مراکز آموزشی شروع کرد.
نظر شما