به گزارش خبرنگار مهر، مهرماه سال 1390 بنا به پیشنهاد محمد علی آبادی - رئیس وقت کمیته ملی المپیک - و تصویب در یکصد و هفتمین جلسه هیات اجرایی این کمیته که در تاریخ چهارم برگزار شده بود، شاهرخ شهنازی به عنوان رئیس آکادمی ملی المپیک و جایگزین مهرزاد حمیدی انتخاب و معرفی شد. نوزدهم همان ماه هم مراسم تودیع و معارفه برگزار شد و شهنازی با دریافت حکم، به طور رسمی مدیریتش در آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک را آغاز کرد.
بر این اساس شاهرخ شهنازی طی این مدت مدیریت آکادمی ملی المپیک را بر عهده داشت در حالیکه وی در انتخابات 30 دی ماه کمیته ملی المپیک به عنوان دبیرکل این کمیته انتخاب شد و آز آن تاریخ، همزمان به امور مربوط به هر دو نهاد رسیدگی می کند.
" آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک" یک مرکز علمی، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و هنری وابسته به کمیته ملی المپیک است و بر همین اساس اهم فعالیتهای خود را زیر نظر این کمیته انجام میدهد. حتی اساسنامه آکادمی با رویکرد تمرکز کلیه امور و فعالیتهای تحت پوشش کمیته در زمینههای آموزشی، تحقیقاتی، پژوهشی، علمی و فرهنگی در آکادمی، توسط "کمیسیون آموزش و آکادمی ملی المپیک" و با همکاری "کمیسیون مدیریت و برنامه ریزی" تدوین شده و به تصویب "هیات اجرایی" خواهد رسید. (تبصره یک از ماده سی - بخش هشتم اساسنامه کمیته ملی المپیک).
مدیریت آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک نیز از جمله مواردی است که انتخاب آن به عهده اعضای هیات اجرایی است. طبق آنچه اساسنامه کمیته ملی المپیک هم به آن تاکید کرده (تبصره دوم ز ماده سی - بخش هشتم اساسنامه کمیته ملی المپیک) رئیس آکادمی، از میان مدیران آشنا به امور علمی و آموزشی دارای حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و سه سال سابقه مدیریت در عرصه ورزش کشور، توسط هیات اجرایی و برای یک دوره دو ساله تعیین شده و ابلاغ مربوطه توسط رئیس کمیته صادر میشود.
این در حالی است که بیش از چهار ماه از روی کار آمدن هیات اجرایی فعلی میگذرد اما اعضای آن هنوز در مورد انتخاب رئیس جدید آکادمی تصمیمی نگرفتهاند. شاهرخ شهنازی همچنان در کنار مسئولیتی که به عنوان دبیر کل کمیته ملی المپیک دارد به رتق و فتق امور مربوط به آکادمی نیز رسیدگی میکند.
البته گفته شده طی این مدت گزینههای زیادی که بعضا از میان قهرمانان ورزشی هستند، از طرف اعضای هیات اجرایی و حتی مسئولان رده بالاتر ورزش برای ریاست آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک پیشنهاد شدهاند. حتی از میان مدیران پیشین آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک نیز هستند کسانی که به دنبال بر عهده گرفتن دوباره این مسئولیت هستند. در این میان به برخی از مسئولان فعلی آکادمی هم پیشنهادهایی برای بر عهده گرفتن مسئولیت داده شده با همه اینها آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک همچنان با مدیریت قبلی اداره می شود.
به گزارش مهر، مدیریت آکادمی ملی المپیک در حالی همچنان بلاتکلیف است که آمادهسازی قهرمانان ملی برای حضور در بازیهای آسیایی که تا چند ماه دیگر در اینچئون کرهجنوبی برگزار میشود یکی از خدمات این نهاد علمی و فرهنگی به حساب میآید. اگرچه آکادمی این روزها هم در خدمت ورزشکاران برای برنامههای آماده سازی آنهاست اما به طور حتم معرفی مدیریت دو سال آینده میتواند زمینه را برای برنامه ریزی دقیق جهت ارائه خدمات بهتر فراهم کند.
نظر شما