حامد پاک طینت در گفتگو با مهر نسبت به تشکیل انجمنها و تشکلهای موازی در حوزه صنعت اظهار داشت: این یک اقدام اشتباهی است که در گذشته این قبیل تجربیات ناموفق در برخی موارد مشاهده شده و نباید مجدد این کار اشتباه تکرار شود.
وی با بیان اینکه تاسیس شورای مرکزی خانههای صنعت و معدن استانهای کشور یکی از همین موارد است، تصریح کرد: تنها تشکیل یک انجمن در یک مدت کوتاه بدون انجام هیچ فعالیتی و به بوته فراموشی سپرده شدن هیچ کمکی به صنعت استان و کشور نمیکند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان اصفهان ادامه داد: تاسیس انجمن جوانان خانه صنعت معدن و تجارت زمانی که ما خانه صنعت معدن و تجارت جوانان را داریم کار بی معنایی است که مفید هم واقع نمیشود.
وی این گونه تصمیمها را ناشی از عدم توانایی مدیریتی در ایجاد ارتباط و تعامل سازنده بین تشکلها دانست و افزود: زمانی که میان دو فرد در دو تشکل تفاوت سلیقه و نگاه رخ می دهد یکی از افراد به فکر تاسیس تشکل یا انجمن سوم میافتد که افراد این تشکل سوم همفکر و هم عقیده با او باشند.
پاک طینت در ادامه تاکید کرد: نهادهای مردم نهاد بار اصلی توسعه در کشور را به دوش میکشند چرا که کانون تجمع متفکران و توسعه گران کشورها هستند و این موضوع مهمی است که در کشورهای توسعه یافته تجربه شده است.
وی ابراز امیدواری کرد: بلوغ تشکلی و اجتماعی و همگرایی تمامی سازمانهای مردم نهاد در عین اختلاف نظر محقق میشود و این مهارتی است که باید به جوانان آموزش داد.
نایب رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت جوانان ایران با اشاره به نامه حسین ایوبی مهریزی معاون برنامهریزی وزات صنعت، معدن و تجارت در خصوص تأسیس تشکلهای موازی در استان اصفهان بیان داشت: در این دستور جلوگیری از هر گونه موازی کاری در تشکیل تشکلهای صنعتی و معدنی، رعایت تصویب نامه شماره 16680/12/1 مورخ 12/10/77 شورای عالی اداری و دستور العمل صدور پروانه تأسیس برای تأسیس هر تشکلی در استان اصفهان را در خواست کرد.
نظر شما