فرانک پیشگر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این طرح هم اکنون به مشاور واگذار شده تا با درنظر گرفتن گسل های لرزه ای، روانگرا بودن محل، ارزش اقتصادی محل، مسئله حمل و نقل و ترافیک پهنه های که ظرفیت بلند مرتبه سازی دارند شناسایی و در طرح تفصیلی گنجانده شود.
وی همچنین به پیگیری رعایت طرح انطباق شهری اشاره کرد و اظهارداشت: این طرح می تواند کمک زیادی به سیما و منظر شهری رشت داشته باشد.
معاون پژوهشی شورای اسلامی شهر رشت گفت: ساخت و سازهای موجود شهر مجموعه ای از ساختمان های ناهماهنگ کوتاه و بلند که هر کدام با یک میزان پیش آمدگی یا فرورفتگی مشاهده می شوند.
وی افزود: در این طرح برای ساختمان های احداثی در هر کوچه و خیابان ساختمان های مجاور در نظر گرفته و ساختمان های احداثی بدون در نظر گرفتن سطح اشغال مجاز و هماهنگ با ساختمان های مجاور ساخته می شوند.
پیشگر همچنین از اجرای طرح انطباق در تعداد طبقات و ارتفاع هم خبرداد و اظهارداشت: ساختمان احداثی بدون در نظر گرفتن تعداد طبقات مجاز هم ارتفاع و هم طبقه با ساختمان های مجاور خود ساخته خواهند شد.
وی اظهار امیدواری کرد: طی سال های آینده در برنامه ها و سیاست گذاری های شهر سازی شهر رشت این طرح برای نماهای شهری نیز به مرحله اجرا درآید.
عضو شورای اسلامی شهر رشت به تشکیل کارگروه توسعه شهری اشاره کرد و گفت: سرمایه های انسانی عظیمی در شهر وجود دارد که باید از این ظرفیت ها بهره برداری شود.
وی افزود: این پتانسیل ها می توانند به جهت هم افزایی علمی و هم افزایی تدبیر برای اداره امور شهری استفاده شود.
پیشگر یادآورشد: به همین دلیل کارگروه توسعه شهری متشکل از انجمن صنفی انبوه سازان، پیمانکاران، مشاوران، جامعه دانشگاهی، نظام مهندسی ساختمان، نماینده مشاور طرح تفصیلی، نماینده شهرداری و نماینده شورا در محل انجمن صنفی انبوه سازان تشکیل خواهد شد.
نظر شما