به گزارش خبرنگار مهر، محمود شکری عصر شنبه در جلسه سرمایه گذاری و توسعه این شهرستان افزود: آمايش سرزمين يك امر علمي با رويكردي فضايي و منطقه اي در شناخت توانمندي هاي توسعه با توجه به قابليت هاي مكاني است.
وی اظهارداشت: در آمايش سرزمين يكي از قابليت هاي فضايي مورد بررسي قابليت گردشگري هر منطقه است تا با شناسايي این مهم و در چارچوب پايداري، بستري براي توسعه فضايي فراهم شود.
عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی گفت: آمايش سرزمين در زمينه گردشگري در هر منطقه از طريق امكان - سنجي توسعه گردشگري صورت مي گيرد تا از اين طريق قابليت هاي توسعه گردشگري، باز شناخته شود.
وی افزود: توريسم يكي از صنايع بسيار مهمي كه در دهه هاي اخير جايگاه ويژه اي در توسعه اقتصادي -اجتماعي مناطق روستايي داشته است.
شکری تاکید کرد: صنعت گردشگري امروزه به يكي از فعاليت هاي رو به توسعه در دنيا و همچنین به عنوان ابزاري براي افزايش درآمد ملي تبدیل شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه گردشگري امروزه يكي از بزرگترين بخش هاي اقتصادي در بسياري از كشورها به شمار مي رود، گفت: گردشگري براي ايران كه وابستگي شديدي به درآمدهاي نفتي دارد مي تواند به عنوان راهي براي رهاي از وابستگي شديدي به درآمدهاي نفتي و خروج از اقتصاد تك محصولي باشد.
عضو کمیسیون اقتصاد مجلس شورای اسلامی یادآورشد: توسعه گردشگري متضمن توجه به ابعاد توسعه در تمامي سطوح فردي، سازماني و ملي است.
وی در ادامه ظرفیت های گردشگری رضوانشهر را بی نظیر دانست و بر ضرورت سرمایه گذاری در این حوزه تاکید کرد.
شکری تصریح کرد: با تمام توان از سرمایه گذاران واقعی در این شهرستان حمایت و مسیر سرمایه گذاری تسهیل خواهد شد.
وی بیان داشت: برای دستیابی به اقتصاد قوی و همچنین فرهنگ لازم نیازمند نقشه راه، ترسیم و تدوین برنامه های لازم است که این مهم با ایجاد زیرساخت ها امکان پذیر خواهد بود.
نظر شما