۱۸ خرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۴۴

قندالي:

يك درصد اعتبارات صندوق توسعه ملي به توليد گوشت قرمز عشاير اختصاص یافت

يك درصد اعتبارات صندوق توسعه ملي به توليد گوشت قرمز عشاير اختصاص یافت

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئيس سازمان امور عشايركشور از تخصیص يك درصد اعتبارات صندوق توسعه ملي براي زنجيره توليد گوشت قرمز عشاير كشور خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، کرمعلی قندالی صبح یکشنبه در نشست با خبرنگاران در بجنورد افزود: با تزریق صحیح این میزان اعتبار، بخش عمده ای از آن به خريد نهاده هاي دامي اختصاص خواهد یافت.

وی در ادامه  با اشاره به وضعیت بند خاکی اسفراین اظهار داشت: براي احداث بند خاكي مياندشت اسفراين تا کنون هفت ميليارد و 200 ميليون تومان اعتبار تخصيص داده شد اما با وضعيت موجود، تکمیل اين پروژه ملي هنوز نیازمند هشت ميليارد تومان اعتبار است.

قندالی هدف از اجراي اين پروه را مهار روان آب هاي سطحي حوزه مياندشت و ذخيره در این سد عنوان كرد و اظهار داشت: اين سد ظرفيت گنجايش هفت ميليون متر مكعب ذخيره آب را دارد كه انتقال آن توسط شبكه آبياري و زهكشي، فعاليت حوزه كشاورزي عشاير را ارتقا مي دهد.

به گفته وی با اجراي اين پروژه 110 خانوار ضمن بهره مندی از مزایای آن مي توانند فعاليت هاي خود را در حوزه كشاورزي و دامپروري توسعه دهند.

قندالی در ادامه افزود: در برنامه دوم توسعه عمليات اجرايي اسکان عشایر، که براساس شرايط مناطق عشايري برای اسکان عشایر داوطلب انجام شد، تا كنون 70 درصد عشاير كشور آمادگی خود را برای اسکان در مناطق تعیین شده اعلام كرده اند.

وي گفت:30  درصد منابع اسكان عشاير داوطلب تا کنون تامين شده كه با اسکان آنان و ایجاد اشتغال براي هر خانوار عشايري، وضعيت معيشتی اين قشر نسبتا بهبود خواهد یافت.

به گفته رئيس سازمان امور عشاير كشور، به رغم اینکه تخصیص اعتبارات ملی در استان ها 30 درصد تعیین شده است اما  در سال گذشته خراسان شمالي با جذب 83 درصد اعتبارات ملی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد.

قندالی در بخش ديگری از سخنان خود با بيان اينكه خشكسالي هاي اخير و كاهش بارندگي ها مشكلاتي را براي عشايركشور ايجاد كرده است؛ تصريح كرد: تمام اقدامات تامين آب به صورت ثابت و سیار براي عشايری که مناطق آنان با خشكسالي مواجه بوده، انجام  و موجبات رضایت این قشر فراهم شده است.

اين مقام مسئول با تاكيد بر ساماندهي حوزه عشايري عنوان كرد: بايد تمامي دستگاه هاي اجرايي وارد عمل شوند تا مشكلات اين قشر هرچه سریعتر مرتفع شود.

وي ادارات کل آموزش و پرورش، راه و شهرسازي، اوقاف و امور خيريه، بهداشت  ودرمان، علوم پزشكي، سازمان جهاد كشاورزي، بنياد مسكن، آبفاي روستايي، آب منطقه اي خراسان شمالي و هلال احمر را از جمله دستگاه هاي خراسان شمالي برشمرد كه در بحث ساماندهي عشایر عملكرد بسیار خوبي داشته اند.

 

 

کد خبر 2306787

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha