به گزارش خبرنگار مهر، ستار محمودي با اشاره به افزایش و جهش قابل توجه مصرف آب و برق در روزهای پایانی فصل بهار، گفت: پيشبيني ميشود كه پيك مصرف برق در سالجاري با چهار هزار مگاوات افزايش درمقایسه با سال گذشته، از مرز 49 هزار مگاوات گذشته و حتي به 50 هزار مگاوات برسد كه اگر ميزان مصرف برق در چند روز متوالي در شرايط پيك قرار بگيرد، فشار زيادي به شبكه تحميل ميشود.
قائممقام وزير نيرو با اشاره به برنامهريزيهاي انجام شده براي تامين هرچه بهتر برق مورد نياز مردم، تصریح کرد: بخشي از افزايش مصرف برق ازطريق اعمال مديريت مصرف و بخشي ديگر ازطريق وارد مدار شدن نيروگاههاي حرارتي، برقآبي و حتي تجديدپذير جديد تامين ميشود.
این مقام مسئول با بيان اينكه اگر با افزايش مصارف غيرضروري آب در شهري، تعادل عرضه و تقاضا به هم بخورد، فقط آن شهر دچار مشكل ميشود اما درصورت افزايش مصرف برق بهطور همزمان در چند تقطه احتمال اختلال در بخش عمدهاي از شبكه وجود دارد، اظهار داشت: همكاران در صنعت برق با جديت وارد عمل شدهاند و برنامهريزيهاي لازم براي ورود منابع جديد نيروگاهي و انجام بهموقع تعمير نيروگاهي انجام شده است.
وي با اشاره به برگزاري مسابقههای جام جهاني در خرداد و تیر ماه امسال، بیان کرد: تجربه گذشته نشان داده است كه مصرف برق در اين ايام در مقایسه با روزهاي ديگر افزايش مييابد كه لازم است حداكثر مديريت در مصرف برق صورت گيرد.
محمودي با یادآوری اینکه تعرفههايي كه براي برق و آب درنظر گرفته شده است، تبیین کرد: این تعرفه ها كنترلكننده نبوده و براساس آمارهاي غير رسمي، تاثير افزايش قیمت آب و برق بر ميزان مصرف خنثي شده است.
قائم مقام وزیر نیرو در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به وضعيت موجود، مردم بايد حداكثر همكاري را در مصرف آب و برق انجام دهند تا اين دو نياز اساسي بدون هيچگونه مشكل تامين شود.
قائممقام وزير نيرو با بیان اینکه ميزان مصرف برق در زمان برگزاري جام جهاني فوتبال نسبت به ديگر ایام افزايش مييابد که مردم باید در روزهای برگزاری جام جهانی بیش از گذشته در مصرف برق صرفهجویی کند، اعلام کرد: افزایش تعرفه های آب و برق عملا منجر به کاهش مصرف مردم در کشور نشد.
کد خبر 2307019
نظر شما