به گزارش خبرنگار مهر، محمد محمدی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست تخصصی سازمانهای مردم نهاد استان اظهار داشت: سازمانهای مردم نهاد مصداق آیه شریفه فالستبقوالخیرات هستند.
وی به مهمترین مسائل اجتماعی و فرهنگی موجود در جامعه که نیاز است سمنها به آن توجه خاص داشته باشند اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین این مسائل ورود و ظهور آسیبهای اجتماعی جدید در فضای سایبری است که باید متناسب با آن برنامهریزی شود.
محمدی ورود مکاتب نوظهور و پوچ در مذاهب شیعه و سنی را به عنوان یکی دیگر از مسائل اجتماعی روز جامعه بیان کرد و گفت: این مذاهب با هدف انحراف در تفکر شیعه به وجود آمدهاند که باید مورد توجه مسئولان و جامعه قرار گیرند.
پیوست های ضدفرهنگی در حال تخریب فرهنگ ایرانی اسلامی است
محمدی با اشاره به پیوستهای ضدفرهنگی ابزارهای موجود در بازار کشور، بیان داشت: یکی از مهمترین این پیوستهای غیرفرهنگی، نوشتافزارها و لوازمالتحریرهایی با پیوستهای مغایر با فرهنگ کشور است که هدف آنها تغییر در نگرش اسلامی ما است.
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در این مورد، اضافه کرد: این پیوست های ضدفرهنگی به حالتی نرم در حال تخریب فرهنگ ایرانی اسلامی ما هستند به گونه ای که خودمان نیز متوجه نمیشویم.
معاون مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه طبق پایشهای انجام شده آسیبهای اجتماعی موجود در کشور علیرغم فعالیتهای زیاد در این حوزه در حال افزایش هستند، بیان کرد: در سال 90 به ازای هر 11.1 ازدواج در استان یک مورد طلاق اتفاق میافتاد اما این رقم در سال گذشته به 8.6 رسیده است یعنی در مقابل هر 8.6 ازدواج یک طلاق در استان داریم.
محمدی جمعیت را یکی از موضوعات مهم قابل توجه برای سمنها دانست و بیان کرد: اگر کشور با روند کاهش جمعیت پیش رود در آینده با مشکل مواجه خواهیم شد و یکی از راهکارهای آن نیز ترویج ازدواج آسان است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اضافه کرد: موضوع تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی یکی دیگر از مسائلی است که باید مورد توجه سمنها قرار گیرد.
دستگاه ها حوزه عفاف و حجاب از برنامه پیشبینی شده فاصله زیادی دارند
معاون مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه شورای انقلاب فرهنگی 26 دستگاه را موظف به انجام اقداماتی در حوزه عفاف و حجاب کرده است، افزود: طبق بررسیهای انجام شده در این حوزه متأسفانه ادارات و دستگاههای اجرایی استان به وظایف خود به خوبی عمل نکردهاند و از برنامه پیشبینی شده فاصله زیادی دارند.
محمدی به مشکلات موجود در سمنهای خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: عدم ارائه گزارش عملکرد سال گذشته، برگزار نشدن مرتب جلسات هیئت مدیره این سازمانها و نداشتن دفتر مالی از جمله مشکلات سمنهای استان هستند که باید تلاش کنند هرچه زودتر این مشکلات را حل شود.
وی با بیان اینکه بسیاری از سمنهای استان درخواست ایجاد نمایندگی در شهرستانهای استان را دارند، اظهار کرد: این سازمانها ابتدا باید طرح توجیهی خود را به هیئت نظارت ارائه دهند تا مجوز نمایندگی به آنها داده شود و بدون مجوز این سازمانها حق ایجاد نمایندگی را ندارند.
نظر شما