۲۲ خرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۵۵

ضرورت تشکیل اجتماعات نخبگانی/ الگوی «ذهن تنها» پاسخگو نیست

ضرورت تشکیل اجتماعات نخبگانی/ الگوی «ذهن تنها» پاسخگو نیست

مدیر گروه علم و جامعه مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور بر ضرورت تشکیل اجتماعات نخبگانی در راستای توسعه معماری خلاقانه تاکید کرد و گفت: ایجاد اجتماعات نخبگانی باید در اولویت برنامه های بنیاد ملی نخبگان قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدامین قانعی راد در گردهمایی برگزیدگان کنکور سراسری و مدال‌آوران المپیادهای علمی کشور با تاکید بر اینکه میزان خلاقیت فرد با یادگیری فردی تقویت نمی شود، اظهار داشت: استعدادهای برتر کشور پس از فراغت از تحصیل باید وارد فاز یادگیری اجتماعی و معماری خلاقانه شوند که در این راستا ضرورت تشکیل اجتماعات نخبگانی و اجتماعات دانشی احساس شود.

وی گفت: این طرح می تواند به توسعه یادگیری اجتماعی و توسعه معماری خلاقانه بیانجامد در این راستا بنیاد ملی نخبگان یکی از اولویت های برنامه ای خود را تشکیل و ایجاد اجتماعات نخبگانی قرار داده که این موضوع باید سرفصل سایر برنامه های این بنیاد قرار گیرد.

عضو هیات علمی مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور با اشاره به مدل خطی نوآوری در عرصه علم و تکنولوژی که بر ریزش علم از تکنولوژی به کالا، مصرف و تامین نیاز تاکید دارد، افزود: برای پیوند ایده و علم تا مصرف، نیاز به گروه های واسط و میانجی از اجتماعات نخبگانی داریم.

دکتر قانعی راد با بیان اینکه در دوران پسادانشگاهی انجمن های تخصصی و شبکه های اجتماعی می توانند این فرصت را ایجاد کنند، تصریح کرد: الگوی «ذهن تنها» برای برخورد با چالش های آینده کشور پاسخگو نیست و باید از سرمایه های اجتماعی در عرصه تولید دانش مورد نیاز برای تقویت یادگیری اجتماعی بهره ببریم.

کد خبر 2310053

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha