به گزارش خبرنگار مهر، فريد سپری ظهر چهارشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان سنندج اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 30 درصد معادل 11 هزار هکتار باغات استان كردستان در شهرستان سنندج وجود دارد.
وی با اشاره به این مطلب که هزار و 600 هکتار زیر کشت توت فرنگی است، افزود: سالانه 24 هزار تن برداشت توت فرنگی داریم که این رقم مقام اول کشوری را در برداشت توت فرنگی به سنندج اختصاص داده است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان سنندج بیان کرد: در بخش زراعت نیز 60 هزار هکتار مزرعه داریم که سالانه 70 هزار تن تولید داریم.
سپری یادآور شد: سال گذشته در راستای بهبود کیفیت محصول گندم در راستای مبارزه با سن غلات هزار و 300 هکتار سمپاشی شد.
وی ادامه داد: در راستای کاهش مصرف آب در بخش کشاورزی سال گذشته هزار و 800 هکتار به آبیاری قطره ای تبدیل شدند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان سنندج کفت: در حوزه دام نیز 340 هزا واحد دامی شش هزار و 700 تن تولید داشته ایم و در سال جاری با دارا بودن پنج هزار و 100 تن شیر، 208 تن عسل، 220 تن گوشت قرمز و 490 تن ماهی منقام های اول تا چهارم استان را به خود اختصاص داده ایم.
5 هزار راس دام واکسیناسون شده است
در ادمه این جلسه رئیس دامپزشکی شهرستان سنندج اظهار داشت: در راستای مبارزه با بیماری لمپی اسکین تا کنون پنج هزار دام واکسیناسیون شده اند.
امید صادقی افزود: هفتم خرداد بیماری ویروسی وارد کشور شد و برای اولین بار این بیماری در شهرستان بانه مشاهده شد و بعد به مریوان، سروآباد، دیواندره و سقز انتقال یافت.
وی بیان کرد: شعاع 10 کیلومتری که شامل 100 روستای استان كردستان می شود در حال حاضر تحت نظارت دامپزشکی است و در این مدت چهار دام مریض دفن شده است.
رئیس دام پزشکی شهرستان سنندج یادآور شد: این بیماری را باید به صورت ملی دید چرا که انتقال آن به دیگر دام ها می تواند صدمات زیادی را به بار آورد.
صادقی در پايان گفت: خوشبختانه با برنامه ریزی های صورت گرفته در سه روز گذشته مورد جدیدی دیده نشده است ولي انتظار مي رود كه با همكاري و مشاركت مردم شاهد ريشه كن كردن اين بيماري در استان كردستان باشيم.
نظر شما