به گزارش خبرنگار مهر، لاله افتخاری پیش از ظهر جمعه در حاشیه بازدید از طرحهای فرهنگی مازندران در گفتگو با خبرنگاران افزود: این طرح فراگیر بوده که شامل سربازان، نخبگان و بخشی اشتغال و مسکن را در بر میگیرد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر طرح جامع حمایت از فعالان و فراگیران قرآنی با حرکتی خوب شروع شده و امیدواریم با حمایت مسئولان، جامع قرانی و مرکز پژوهشهای مجلس به نتیجه برسیم.
وی با بیان اینکه طرح جامع قرآنی طرحی با ابعادهای مختلف است، گفت: بکسری از مشکلات این طرح مختص دستگاههای مختلف است و برخی متولیان باید همت کرده و پای کارآیند.
افتخاری با بیان اینکه بخشی از طرح جامع قرآنی تصویب شده است، گفت: بخش های دیگری از این طرح جامع نیز در حال تصویب است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، اجرایی شدن ماده 203 برنامه پنجم را جمله طرحهای مهم در دست اقدام برشمرد و گفت: این ماده در واقع کشکولی از همه آنچه که مورد نیاز خانوار است، مانند سلامت، عفاف و حجاب، آموزش، اشتغال متناسب خانهدارها و... را شامل می شود.
وی به فرمایش مقام معظم رهبری که خانه داری باید به عنوان یک شغل حساب شود، اشاره کرد و گفت: برای تحقق این طرح برنامه ریزی می شود و با همکاری شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و همه دستگاههای مرتبط، مرکز جامع و فراقوه ای زنان باید تدارک دیده شود.
افتخاری یادآور شد: طرح این مرکز با هماهنگی همه دستگاهها و صاحبنظران در حال تهیه شده است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه روی وضعیت اشتغال بانوان چندان تاکید نداریم گفت: باید بیشتر به جایگاه زن بودن، همسری و محوریت زنان در منزل توجه شود.
وی گفت: باید مشاغل خانگی و یا مشاغلی که با دورکاری صورت گیرد برنامهریزی شود تا بانوان از توانمندیهایشان برای ارائه خدمات به جامعه بهره گیرند.
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه دغدغه ما اشتغال بانوان نیست، ادامه داد: خانه داری باید شغل حساب شود و این طرح یکسال نیز اجرا شد ولی به دلیل مسائل مالی که در پی دارد، دیگر اجرا نشد.
وی با اشاره به رد شدن طرح توسط شورای نگهبان گفت: تمهیداتی اندیشیده شد تا دولت این طرح را به صورت لایحه ارائه دهد تا مشکل آن برطرف شود و در تلاش هستیم تا لایحه در بودجه 94 آورده شود.
کمیسیون فرهنگی برای بازدید از طرح های فرهنگی به مازندران سفر کرده است.
نظر شما