به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی ابراهیمی کارنامی پیش از ظهر سه شنبه در چهارمین کارگاه اجرایی طرح های مدیریت مناطق چهارگانه با تاکید بر جوامع محلی تصریح کرد: گلایه مردم استان فارس کم توجه ای مسئولین به دریاچه های خشک شده استان فارس است.
وی یادآور شد: درست است که دریاچه ارومیه فرا منطقه ای است اما دریاچه های استان فارس نیز باید مورد توجه باشد زیرا امروز با خشک شدن دریاچه بختگان این محل کانون زیرگردها خواهد شد.
مدیر کل محیط زیست استان فارس ادامه داد: 10 دریاچه استان فارس خشک شده و باید فکری درست برای وضعیت آنها کرد و امروز محیط زیست مانده و حوضش.
ابراهیمی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه نداشتن برنامه درست در حوزه گردشگری طبیعی مشکلاتی را برای مناطق بکر استان فارس ایجاد کرده است، گفت: بسیاری از مناطق استان فارس قابلیت فراوانی دارند اما متاسفانه بهره برداری از آنها به درستی انجام نمی شود.
وی تصریح کرد: به طور مثال بهشت گمشده از جمله مکانهای طبیعی گردشگری است که برنامه مدون و عملیاتی برای آن نداشتیم و شاهد آسیب رسانی به منطقه هستیم.
مدیر کل محیط زیست استان فارس با بیان اینکه ما مانع صنعت و ایجاد اشتغال نیستیم، گفت: برخی از استانداران و فرمانداران محیط زیست را مانع ایجاد اشتغال، توسعه و... می دانند در حالیکه این موضوع صحیح نیست اما اگر قرار است توسعه یافتگی را شاهد باشیم باید به مباحث زیست محیطی توجه کنیم.
ابراهیمی با بیان اینکه طرح چهارگانه مناطق نمونه طرح آمایش در استانها است، گفت: این طرح آمایش سرزمین در مناطق تحت نظارت محیط زیست است.
وی یادآور شد: با اجرای این طرح شاهد راه اندازی بخش های مختلف استان در راستای حمایت از محیط زیست خواهیم بود زیرا در این راستا برای اجرای این طرح باید دستگاه های مختلف همکاری کنند.
مدیر کل محیط زیست استان فارس تاکید کرد: ایجاد زیر ساخت های گردشگری عادلانه و ایجاد راه های مناسب برای توسعه گردشگری طبیعی با اجرای این طرح اعمال می شود.
نظر شما