به گزارش خبرنگار مهر، ام کلثوم موذن روز سه شنبه به خبرنگاران گفت: این دفتر در راستای ارایه خدمات متعدد از جمله مشاوره، کمک به حل مشکلات حقوقی، قضایی، خانوادگی و اجتماعی افراد با استفاده از مشاوران در حوزههای خانواده، دین و حقوق تاسیس شده است و تاکنون موفقیت چشمگیری در این راستا داشته است.
وی افزود: پیگیری پروندههای مددجویان نسوان، برگزاری مراسم به مناسبتهای مختلف در بند نسوان، حمایت مالی از مددجویان بیبضاعت، امکان ملاقات فرزندان با مادری که در زندان تحمل حبس میکنند، پیگیری وضعیت خانودههای زندانیان و معرفی آنها به مراکز حمایتی و تلاش در چارچوب قانون برای کاهش میزان وثیقه و کفالت زندانیان بیبضاعت از جمله اقدامات این دفتر در ارتباط با بند نسوان است.
وی تلاش برای ثبت وقایع ازدواج و طلاق که در سیستان و بلوچستان تاکنون به ثبت نرسیدهاند و اطلاعرسانی لازم، آموزشهای پیش از ازدواج، حین ازدواج و در جریان زندگی مشترک برای ارتقا و افزایش کیفیت زندگی زوجین را از دیگر اقدامات و فعالیتهای دفتر حمایت از بانوان و کودکان دادگستری عنوان کرد.
موذن ادامه داد: آموزش و مشاورههای حقوقی خانوادهها، تهیه کتاب و بروشورهای آموزشی برای زوجهای جوان، معرفی زنان خودسرپرست و بدسرپرست به مراکز حمایتی، پیگیری مواردی از قبیل کودک آزاری و همسر آزاری و همکاری نزدیک با سازمانهای حمایتی از قبیل بهزیستی، کمیته امداد و فرمانداری برای حل مشکلات زنان نیز از دیگر فعالیتهایی است که در دفتر حمایت از حقوق زنان و کودکان دادگستری سیستان و بلوچستان انجام میشود.
وی اظهار داشت: با توجه به وسعت، پراکندگی و موقعیت سیستان و بلوچستان، مشکلات موجود در آن نیز تا حد زیادی با سایر استانها متفاوت و در سایه این مسائل زنان و کودکان بیش از سایر اقشار اجتماع با مشکل مواجه هستند و سلامت جسمی، عاطفی و روانی آنها نیز در معرض خطر است.
نظر شما