به گزارش خبرنگار مهر، همایش "محله سالم ما" صبح پنجشنبه با مشارکت حوزه سلامت سازمان فرهنگی ورزشی، دانشگاه علوم پزشکی و طرح محله ما در سالن اجتماعات فرهنگسرای بانو حضرت زهرا (س) با حضور 180 نفر از رابطین محلات و مربیان آموزشی برگزار شد.
فاطمه اشدری در این همایش اظهارداشت: در جامعه کنونی مردم در حوزه سلامت وارد کار شدند و حتی جلوتر از مدیران گام برمی دارند، بنابراین مدیران باید بیش از پیش مدیون مشارکت سازنده مردم باشند.
وی افزود: حال که نقش مردم در اجرای امور به خصوص در حوزه سلامت پررنگ شده مسئولان وظیفه دارند شرایط استفاده مردم از غذای سالم را بیش از گذشته مهیا سازند و از سویی اگر مردم سبک زندگی خود را تغییر دهند می توانند با مشارکت دستگاههایی همچون دانشگاه علوم پزشکی و شهرداری به ارتقاء سلامت جامعه کمک شایانی کنند.
اشدری با اشاره به نقش مهم رابطین سلامت در محلات، یادآور شد: در یک محله سالم اگر افراد در ابتدا به سلامتی خود اهمیت ندهند، نمی توانند به فکر سلامتی جامعه باشند.
وی در ادامه قرآن کریم را به عنوان منبعی جامع و کامل برای رجوع و بهره مندی از توصیه هایش در امر سلامت و بهداشت جامعه عنوان کرد و گفت: قرآن به ما یاد داده پرخوری و اسراف نکنیم، با صبر و حوصله با مسائل برخورد کرده و آنها را منطقی حل و فصل کنیم و در این کتاب الهی از اهمیت نقش بانوان در جامعه گفته شده و وقتی یک بانو رابط سلامت می شود در واقع نماینده ی همه جامعه است چراکه سعی می کند شرایط نشاط و سلامتی همسر، فرزندان و در نهایت جامعه خود را فراهم کند.
وی در ادامه با بیان اینکه جامعه یک نفر بوده و همین یک نفر جامعه را تشکیل می دهد عنوان کرد: نقش بانوان در ساختن این جامعه بی بدیل است، اگر می خواهید شهرتان تمیز باشد و در آن هیچ گونه بزه و ناهنجاری اجتماعی رخ ندهد ابتدا باید از خود و خانواده تان شروع کنید و همین روند را در جامعه تسریع دهید.
اشدری از تربیت درست فرزندان تا فراگیری آموزشهای مختلف خانواده ها و به ویژه والدین در بخشهای مختلف سلامت، فرهنگی و آموزشی گفت و ادامه داد: وقتی مسائل در ذهن نهادینه می شود، قادر خواهید بود در موقعیتهای مختلف آنها را به کار بگیرید و مسیر درست را حتی برای دیگران تعیین کنید.
نظر شما