به گزارش خبرنگار مهر، صفیالله کرامتی شامگاه یکشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان به ارزیابی های انجام شده از آتشنشانیهای 24گانه استان زنجان اشاره و افزود: در این ارزیابیها آتشنشانیهای صائین قلعه، آببر و زرین رود رتبه اول، آتشنشانیهای مرکز ابهر، دباغی زنجان در میانه جدول و آتشنشانیهای خرمدره و چورزق در ردههای پایین قرار دارند.
وی با اشاره به وجود 28 راهدارخانه در استان زنجان اظهار داشت: در این ارزیابی انجام گرفته کوسهلو و دره لیک بالاترین رتبه و پری کمترین امتیاز را دارد.
مدیر کل مدیریت بحران استان زنجان تشکیل هستههای امدادی در روستاها از برنامههای کار گروه 24 گانه اعلام کردو گفت: این هستهها با مدیریت فرمانداران تشکیل میشود و همچنین دوره آموزشی به صورت تخصصی از دیگر برنامههای استان زنجان برای ارتقای برنامههای مقابله با بحران است.
کرامتی به مشکلات موجود در راهدارخانه ها اشاره کردو افزود: کمبود تجهیزات و سیستمهای کنترلی از جمله مشکلات موجود در راهدارخانهها است.
وی به وضعیت سه بیمارستان آیتالله موسوی زنجان، بوعلی سینای خرمدره و امدادی ابهر به لحاظ وضعیت خدمات اورژانسی اشاره کردو گفت:عدم اقدامات درمانی مناسب ،عدم تحویل بیمار توسط پزشک از جمله مشکلات موجوددر بیمارستان آیتالله موسوی است.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان تصریح کرد: در راستای رفع مشکلات بیمارستانهای فوق باید برنامه ریزی های کارشناسی شده در دستور کار قرار گیرد.
در ادامه این جلسه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از استقرار واحد مستقل مدیریت بحران در دانشگاه علوم پزشکی زنجان خبر داد و گفت: استقرار سیستم فرماندهی حوادث در بیمارستانها هم در دستور کار است.
علیرضا بیگلری به کلنگزنی انجام شده برای احداث ساختمان مرکز مدیریت بحران حوادث و فوریتهای پزشکی اشاره کرد و گفت: این ساختمان برای تکمیل شدن نیاز به مساعدت مالی دارد.
نظر شما