به گزارش خبرنگار مهر، قاسم عزيززاده گرجي بعد از ظهر سه شنبه در نشست مشتركي كه به همين منظور با حضور معاون آموزش متوسطه اداره كل آموزش و پرورش مازندران برگزار شد تصريح كرد: كانون پرورش فكري به عنوان يكي ازمجموعه هاي وزارت آموزش و پرورش داراي نگاه آموزشي و تربيتي است. لذا تعامل و همسويي در انجام فعاليت ها و برنامه هاي مشترك مي تواند هر دو دستگاه را در مسير تحقق اهداف آموزشي و تربيتي ياري بخشد.
وي با اشاره به ظرفيت موثر كانون زبان بخصوص در بخش كلاس هاي مكالمه عربي اظهار داشت: حضور معلمان و دانش آموزان مشتاق در مجموعه اين كلاس ها مي تواند به توسعه آموزشي در معلمان عربي و دانش آموزان منتهي شود.
مدير كل كانون پرورش فكري مازندران با اعلام آمادگي كانون در خصوص گسترش اين همكاري، خواستار تعامل دوسويه در اين جهت شد.
اسفنديار نظري، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران نيز با استقبال از اين طرح اظهار داشت: آموزش و پرورش به دنبال راه هاي جديد در امر آموزش است.
نظري خاطر نشان ساخت: آنچه كه آموزش و پرورش را در جهت توسعه اهدافش ياري مي بخشد توجه به اطلاحات و توسعه ساختارهاي آموزشي است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش مازندران با تاكيد بر ظرفيت بالاي كانون زبان در امر آموزشي افزود: توجه به آموزش هاي غير رسمي در چهار چوب كلاس هاي خارج از مدرسه، از ساز و كار هاي انجمن علمي آموزش و پرورش است و ما از اين فرايند استقبال مي كنيم.
وي با اشاره به تاكيد وزير آموزش و پرورش بر كيفيت بخشي آموزشي، وارد كردن آموزش هاي غير رسمي براي معلمان و دانش آموزان را گزينه موثري در اين خصوص عنوان كرد.
نظري با تاكيد بر همگراي كانون پرورش فكري و آموزش و پرورش، از كلاس هاي زبان عربي و انگليسي كانون زبان به عنوان كمك كننده و توسعه بخش آموزش و پرورش و نيز مدارس ياد كرد و خواستار رسيدن به راه كار موثري در اين خصوص شد.
حبييب تقوايي مدرس زبان عربي و عضو گروه هيات تاليف كتاب هاي درسي وازتخانه آموزش و پرورش نيز به ضرورت به روز شدن روند آموزشي زبان عربي در مدارس ايران اشاره كرد و يادآور شد: آموزش زبان عربي در گذشته به صورت قواعد محور بود ولي در رويكرد جديد مكالمه محور و كاربردي شده است.
مدرس عربي كانون زبان مازندران اظهار داشت:اميد است با استفاده از ظرفيت مفيد كانون زبان در خصوص گسترش روند آموزشي زبان عربي و همكاري آن با آموزش و پرورش به توسعه زبان عربي در اين استان نايل شويم.
خانم مهدوي مهر از ديگر مدرسان زبان عربي در كانون زبان مازندران نيز با تاكيد بر اين مهم از راه اندازي زبان عربي در كانون زبان استان به عنوان يك اتفاق موثر ياد كرد.
اين مدرس زبان عربي ادامه داد: نياز سنجي مهمترين فرايند موجود در گسترش زبان عربي در استان است كه بايد ديد در مرحله نخست، زبان عربي براي چه گروهي يا كساني مفيد است .
وي از ضرورت اطلاع رساني و تبليغات نيز به عنوان ديگر لوازم توفيق اين طرح اشاره كرد.
نظر شما