به گزارش خبرگزاری مهر، حسن پلارک ضمن اعلام این خبر گفت: پذیره نویسی این صندوق که از اواخر سال گذشته آغاز شده بود همچنان ادامه دارد.
وی افزود: مشارکت و همراهی مردم عزیز در طرحهای مختلف بازسازی و توسعه ای در اعتاب مقدسه و همچنین رشد قابل ملاحظه صندوقهای سرمایهگذاری باعث شد تا از این نهاد مالی در راستای اهداف نیکوکارانه نیز استفاده شود.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور با اشاره به ساز و کار راه اندازی این صندوق گفت: طی یک سال بررسی کارشناسان اقتصادی و مالی درباره ابعاد مختلف استفاده از این طرح و با همکاری مدیران ارشد سازمان بورس و اوراق بهادار مجوز تأسیس صندوق سرمایهگذاری عتبات عالیات (محبان نینوا) را از این سازمان دریافت کرده و نزد مرجع ثبت شرکتها و مؤسسات غیرتجاری نیز به ثبت رساندیم و چندی بعد هم پذیره نویسی این صندوق آغاز شد.
وی با بیان اینکه مردم میتوانند از طریق صدور واحدهای سرمایهگذاری این صندوق وجوه خود را تحت نظارت سازمان بورس در اختیار صندوق بگذارند گفت: عاشقان اهل بیت(ع) برای مشارکت در این صندوق میتوانند به شعب بانک رسالت مراجعه کرده و تقاضای صدور واحد سرمایهگذاری خود را ارائه دهند و هر زمان مایل باشند اصل وجوه خود را باز پس گیرند. به عبارت دیگر مردم وجوه خود را در اختیار صندوق سرمایهگذاری عتبات عالیات قرار میدهند و مدیران صندوق سرمایهگذاری، تحت نظارت سازمان بورس در اوراق بهادار سرمایهگذاری میکنند.
پلارک با اشاره به برتری این شیوه نسبت به سایر روندهای تامین منابع مالی برای طرحهای بازسازی و توسعه عتبات عالیات گفت: با سرمایه گذاری در این صندوق می توان هم با اصل وجوه و هم با سود ناشی از سرمایه گذاری در آن در بازسازی و توسعه حرمهای مطهر مشارکت کرد و اصل وجوه هر زمان که سرمایهگذار بخواهد به وی بازگردانده میشود. بنابراین عاشقان حسینی میتوانند وجوه خود را در مدتی بنا به خواست خود در اختیار صندوق قرار دهند و تنها سود ناشی از سرمایهگذاری منابع خود را صرف بازسازی عتبات کنند.
به گفته وی، همچنین این امکان وجود دارد که سرمایهگذار نیکوکار بخشی از سود بدست آمده را نیز دریافت کند و مابقی سود را به بازسازی عتبات عالیات اختصاص دهد. از دیگر سو منابع صندوق صرف خرید اوراق بهاداری خواهد شد که با مجوز سازمان بورس یا بانک مرکزی منتشر شدهاند و عملاً با خرید این اوراق توسط صندوق سرمایهگذاری عتبات عالیات به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد. البته ممکن است اشخاصی علاقمند به بخشش اصل وجوه خود باشند و اصولاً بخشی از منابع مالی خود را به صندوق سرمایهگذاری عتبات عالیات ببخشند که این امر نیز امکانپذیر است.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور در پایان اظهار داشت : دیگر مزیت این صندوق سرمایهگذاری شفافیت عملکرد آن است به طوریکه نیکوکاران به راحتی و با مراجعه به سایت صندوق میتوانند از ارزش وجوه گردآوری شده، نحوه سرمایهگذاری منابع، میزان سود به دستآمده و چگونگی هزینه آنها آگاه شوند.
نظر شما