به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم پورتقی صبح سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات و راهکارهای ورزش روستایی در محل هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی شهرستان سمنان ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ماه ضیافت الله و بهار قرآن گفت: ترغیب جوانان برای روی آوردن به ورزشهای بومی نه تنها سبب فراموش نشدن بازیهای سنتی در نسلهای آینده میشود بلکه با این روش ریشه و تبار بازیهای بومی و محلی حفظ خواهد شد.
وی ورزشهای روستایی و بومی محلی به دلیل ایجاد نشاط و شادابی در بین جوانان روستایی بسیار مهم عنوان کرد.
سرپرست هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی شهرستان سمنان افزود: احیای بازیهای سنتی هر منطقه باعث افزایش اخلاق اسلامی و دینی و همچنین به کارگیری تمام حواس پنجگانه بدن به خصوص شنیداری و بینایی دارای اهمیت است.
پورتقی همچنین خاطرنشان کرد: بازیهای بومی محلی نیازمند هدفگذاری کلی با نگاه راهبردی و توجه مسئولان است.
رئیس کمیته ورزش مجلس محلی شهر سمنان در خصوص برگزاری برنامه با نگاه علمی، نکاتی را در خصوص ضرورت و اهمیت بازی های محلی عنوان کرد و گفت: در زمان های قدیم خانواده ها و همسایگان به یکدیگر نزدیکتر بودند و همین طور روابط بیشتری در میان آنان بود.
مهدی ترحمی توجه به ورزش روستا را از اولویت های این کمیسیون عنوان کرد و تصریح کرد: به همین منظور در آینده نزدیک با حضور نماینده مردم شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، شورای ورزشی روستاها تشکیل می شود.
وی اوقات فراغت جوانان در روستاها در صورت داشتن امکانات ورزشی را باعث ایجاد نشاط و شادابی و همچنین گسترش ورزش قهرمانی دانست.
رئیس کمیته ورزش مجلس محلی شهر سمنان در خاتمه، سالمندان را گنجینه ارزشمند باورها، تجارب و انتقال فرهنگ و مناسبات قومی و اجتماعی دانست و گفت: با برگزاری بازی های بومی محلی این سرمایه ها ارزشمند را در بهبود کیفیت زندگی باید مدنظر قرار دهیم.
نظر شما