۱۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۶

اعضای شورای مهارت آموزی اعلام کردند:

زیرساخت های مهارت آموزی در کرمانشاه فراهم نیست/ تأکید بر آموزش نیروهای جویای کار

زیرساخت های مهارت آموزی در کرمانشاه فراهم نیست/ تأکید بر آموزش نیروهای جویای کار

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: بخش صنعت استان کرمانشاه از لحاظ در اختیار داشتن نیروی کار ماهر و آموزش دیده دچار ضعف است که باید برای رفع این مشکل نیاز سنجی اصناف برای آموزش انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ظهر امروز در اولین جلسه شورای مهارت استان کرمانشاه که در محل معاونت برنامه‌ریزی استانداری برگزار شد به ضرورت انجام امر نیازسنجی آموزش اصناف مختلف در استان تاکید کرد و گفت: امروز صنعت نیازمند کارگر ماهر است و ما خواستار این نیاز سنجی در حوزه صنعت برای آموزش هستیم.

رضا رحیمی پیشنهاد داد تا از ظرفیت کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در راستای پیاده‌سازی ایده‌های صنعتی در ساعات خالی استفاده شود تا هزینه‌های بخش صنعت نیز کاهش یابد.

وی با بیان اینکه بخش عمده ای از دانش آموختگان دانشگاهی این استان در کسب مهارت مشکل دارند، ادامه داد: متاسفانه صنعت کرمانشاه از لحاظ مهارتی و تربیت افراد ماهر  صنعتی و کارگر فنی با مشکل مواجه بوده و استفاده از آموزش‌های مهارتی در این بخش ضرورت است.

زیرساخت‌های مهارتی در استان فراهم نیست

در ادامه این نشست رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان کرمانشاه گفت: متاسفانه زیرساخت‌های مهارتی در استان فراهم نیست. با وجود  با دانشگاه‌های بزرگ در کرمانشاه هنوز یک نقشه جامع برای جذب متخصص در استان وجود ندارد.

بیژن عباسی خزایی افزود: عدم داشتن مهارت جامعه دانشگاهی باعث شده این افراد یا اغلب بیکار بوده یا به سایر کشورها مهاجرت کنند.

می توانیم افراد جویای کار را ملزم به مهارت آموزی کنیم

همچنین مدیرکل کار تعاون و رفاه اجتماعی استان نیز اظهار داشت: اگر سازمان فنی حرفه‌ای بتواند آموزش خود را متناسب با نیاز بازار همسان سازی کند بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

یاوری افزود: هیچ دستورالعملی وجود ندارد تا واحدهای صنعتی و کشاورزی نیروی ماهر مورد نیاز خود را از  اداره کار جذب کنند و این در حالی است که ما افراد جویای کار را می‌توانیم ملزم به مهارت آموزی کنیم.

وی ادامه داد: متاسفانه بیکاری یک مشکل جدی در استان بوده و در سفر مقام معظم رهبری 64 هزار نامه در مورد بیکاران به اداره کار ارسال شده است.

در ادامه فتاحی نماینده بسیج سازندگی استان نیز از در اختیار قرار دادن مراکز مقاومت برای جذب کارآموزان مهارتی خبرداد و گفت: می‌توان از این ظرفیت‌ها استفاده کرد تا کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای از نظر کارآموز تامین شود.

نماینده آموزش و پرورش استان نیز گفت: هر ساله 8 هزار فارغ‌ التحصیل فنی و کار و دانش از مراکز هنرستانی آموزش و پرورش بیرون می‌ آیند که می‌توانند به عنوان یک تکنسین و کارگر ماهر نیاز بخشی از صنعت و کشاورزی را تامین کنند.

لازم به ذکر است، در این نشست مصوب شد در که روساهای دانشگاه در شورای مهارت حضور داشته و روشهایی مبنی بر واگذاری آموزش‌های عملی دانشگاه‌ها به مراکز فنی و حرفه‌ای را  ارائه شود.

ضرورت آموزش نیروی کار در حوزه صنعت

مديرکل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان هم با بیان اینکه از صنعتگران فرش استان بانک اطلاعاتی نداریم، افزود: برای تهیه بانک اطلاعاتی باید هر دستگاهی به فراخور خود اطلاع‌رسانی کند. باید یک کتاب جامع اطلاعات از افراد مهارت‌دیده استان چاپ و در اختیار دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.

نصرت‌الله سپهر معاون صنایع دستی اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هم گفت: باید بین صنعت و نیروی کار ارتباط برقرار شود تا مشکلات نیروهای مهارت‌دیده حل شود.

کد خبر 2324061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha