۱۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۰

صارمی زاده:

شرایط و ویژگی های محیطی در مناطق ویژه اجتماعی استان سمنان بررسی شود

شرایط و ویژگی های محیطی در مناطق ویژه اجتماعی استان سمنان بررسی شود

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان بررسی شرایط و ویژگی های محیطی در مناطق ویژه اجتماعی در استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: به منظور ارایه هر چه بهتر خدمات سلامت در این مناطق، ابتدا نیاز به شناسایی آمار دقیقی از ساکنین و شرایط این مناطق داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صارمی زاده صبح چهارشنبه در نشست بررسی و کاهش آسیب های اجتماعی استان سمنان در محل اداره کل بهزیستی استان سمنان، اظهار داشت: آمار ساکنین بافت فرسوده، حاشیه نشینان شهری، سکونتگاه های غیر رسمی و فضاهای بی دفاع شهری با مشارکت دستگاه های مرتبط به دقت جمع آوری شود.

وی بر همکاری دستگاه های اجرایی برای جمع آوری آمار دقیق ساکنان مناطق ویژه اجتماعی در استان سمنان تاکید کرد و ادامه داد: با توجه به ویژگی مطلوب آب و هوایی استان، وضعیت مهاجر‌پذیری‌، وجود مناطق ویژه اقتصادی و انرژی شرایط امنیتی خوبی در استان حاکم است و این موضوع با تلاش شبانه‌روزی نیروهای امنیتی انتظامی و فرهنگی و تدین مردم و پایبندی آیشان به نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم شده است.

مسکن مهر از نقاط ویژه اجتماعی نیست

معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان افزود: بخش‌هایی از مشکلات اجتماعی در حاشیه شهرها و بخش‌هایی در سکونت گاه‌های غیر رسمی است که در محدوده مدیریت شهری بوده و باید در این زمینه کار بیشتری صورت گیرد.

صارمی زاده، مسکن مهر را از نقاط ویژه اجتماعی ندانست و افزود: مشکلات مسکن مهر مربوط به نارسایی ها و کمبودهایی مانند نبود مسجد، مدرسه، بوستان بازی و ... است که در این بخش وجود دارد و به مرور با تعامل دستگاه های اجرایی باید برطرف شود.

کمبود پزشک در مناطق شرقی استان سمنان

مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری سمنان نیز در این نشست کمبود پزشک در مناطق شرقی استان سمنان، کمبود آب، شیوع برخی بیماریهای دامی، برخی مشکلات در ثبت نام دانش آموزان، اختلال در امواج دیجیتالی در مهدیشهر و شهمیرزاد و فقدان فعالیت برخی ادارات در برخی شهرستانها را اصلی ترین نارضایتی های اجتماعی در استان برشمرد.

منوچهر صادقی بر توجه ویژه مسئولان به نیازهای مردم و جلب رضایت مردمی در بخشهای مختلف تاکید کرد.

خطر مسکن مهر از بافتهای فرسوده شهری کمتر نیست

فرماندار شهرستان سمنان نیز در این نشست به بافت ناهمگون جمعیتی در شهرکهای مسکن مهر اشاره و تصریح کرد: خطر مسکن مهر از بافتهای فرسوده شهری کمتر نیست.

حسن سعدالدین اظهار داشت: قشرهای ساکن در بافت های فرسوده شهری بیشتر کارگران و قشر پایین جامعه و مشخص هستند ولی در مسکن مهر با اقوام مختلف و سطح متفاوت زندگی متفاوت ساکنان مواجه هستیم.

وی با اشاره به اینکه هیچ زمان دانشجو در بافت های فرسوده شهری ساکن نبودند ولی در مسکن مهر شاهد حضور دانشجوها هستیم، اضافه کرد: نبود فضاهای اجتماعی مانند بوستان بازی و ... در مسکن مهر باعث شده بچه ها در اطراف مسجد پراکنده باشند.

طرح نهضت مسکن مددجویان بهزیستی مشکل ساز شده است

مدیرکل بهزیستی استان سمنان اشتغال را اساس حل بسیاری از معضلات مددجویان بهزیستی عنوان کرد و از تمرکز بهزیستی برای اجرای طرح نهضت اشتغال مددجویان در سالجاری خبر داد.

 حجت الاسلام علی پهلوان تصریح کرد: اگر اشتغال برای مددجویان فراهم باشد، ازدواج و خانه دار شدن مددجویان بدون مشکل و بار اضافی برای بهزیستی میسر می شود.

وی اجرای طرح نهضت مسکن مددجویان بهزیستی در کشور را اشتباه دانست و گفت: این طرح در سالهای گذشته اجرایی شد ولی اکنون برای بهزیستی و مددجویانش مشکلاتی ایجاد کرده است.

کاش به جای اجرای نهضت مسکن مددجویان، طرح نهضت اشتغال مددجویان اجرایی می شد

مدیر کل بهزیستی استان سمنان افزود: تصمیم گیرندگان برنامه های کلان در مورد اجرای نهضت مسکن مددجویان در بهزیستی اشتباه کردند و واگذاری واحدهای مسکن مهر به مددجویان در سالهای گذشته، باعث شده اکنون بسیاری از مددجویان با اقساط مسکن مهر مواجه باشند که توانایی پرداخت آن را ندارند.

پهلوان تاکید کرد: ای کاش در گذشته به جای اجرای نهضت مسکن مددجویان، طرح نهضت اشتغال برای این قشر جامعه اجرایی می شد.

وی با اشاره به ارایه 159 مسئولیت و خدمت برنامه ریزی شده از سوی بهزیستی به جامعه در بخش های مختلف، افزود: بهزیستی در ظرفیت مناسبی در آگاه سازی و کمک به حل آسیب های اجتماعی دارد.

آگاهی بخشی گام نخست حل تمام معضلات اجتماعی است

 مدیر کل بهزیستی استان سمنان آگاهی بخشی را گام نخست حل تمام معضلات اجتماعی دانست و ادامه داد: بهزیستی با داشتن نیروهای تخصصی و کارآمد، می تواند نقش خود را در کاهش آسیب های اجتماعی مانند طلاق به خوبی ایفا کند.

پهلوان از آغاز به کار بنیاد ژنتیک استان سمنان با همکاری خیرین در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: با کمک پنج میلیارد ریالی سازمان بهزیستی کشور و راه اندازی بنیاد ژنتیک، جلوی بسیاری از معلولیت های مادرزادی در این استان گرفته می شود.

جعفر جندقی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان نیز در این نشست در مورد برنامه تامین خدمات سلامت در مناطق ویژه اجتماعی و اقدامات این دانشگاه در مورد مقابله با سوء مصرف مشروبات الکلی توضیحاتی ارایه داد.

بررسی خصلت های متفاوت جمعیتی و اجتماعی نقاط ویژه اجتماعی شامل سکونت گاههای غیرمجاز، حاشیه شهرها، بافت فرسوده و فضاهای بی دفاع شهری از مباحث این نشست بود.

بر اساس برخی برآوردهای جمعیت حاشیه نشین در استان سمنان 14 هزار نفر است که نظر مسئولان بررسی دقیق برای احصای دقیق تر این آمار است.

در کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان سمنان برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی در دو معاونت امور اجتماعی و امور پیشگیری و درمان اعتیاد تبادل نظر شد.

کد خبر 2324073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha