۱۴ تیر ۱۳۹۳، ۱۸:۰۷

مرادی پناه خبر داد:

اختصاص هفت میلیارد و 650 میلیون تومان بودجه به شهرستان بهار

اختصاص هفت میلیارد و 650 میلیون تومان بودجه به شهرستان بهار

بهار- خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان بهار از اختصاص هفت میلیارد و 650 میلیون تومانی بودجه به این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن مرادی پناه ظهر شنبه در کمیته برنامه‌ریزی شهرستان بهار با اشاره به اینکه اعتبارات استان همدان در سالجاری کاهش یافته است، اظهار داشت: در سالجاری کل اعتبارات استانی از 159 میلیارد تومان در سال گذشته به 136 میلیارد تومان کاهش یافته است.

مرادی پناه افزود: به تبع کاهش اعتبارات استانی کاهش اعتبارات در شهرستان‌ها را به همراه داشته بنابراین محدودیت‌ها و مضایقی که دولت در سالجاری با آن مواجه خواهد بود بر وضعیت شهرستانها نیز اثر خواهد گذاشت.

وی با بیان اینکه بودجه شهرستان بهار در سالجاری هفت میلیارد و 650 میلیون تومان است، گفت: این میزان بودجه شهرستان، هفت و هشت دهم درصد از اعتبارات تملک دارایی استان همدان را به خود اختصاص داده در حالیکه سال گذشته این میزان، هفت و 9 دهم درصد بود که می توان گفت از این بابت شهرستان در سالجاری افزایش سهم داشته است.

مرادی پناه اذعان داشت: سهم شهرستان بهار در سالجاری از اعتبارات ماده 180، چهار و سه دهم درصد است که معادل 12 میلیارد تومان می شود که این رقم شامل درآمدهای نفت و گاز نیز می شود.

وی افزود: مدیران دستگاههای اجرایی باید دقت داشته باشند که اعتبارات را باید به سمت پروژه‌هایی که از سیاست‌های کلی قانون بودجه سالجاری پیروی می‌کنند، هدایت کنند.

مرادی پناه اظهار داشت: مدیران دستگاههای اجرایی با توجه به سردسیر بودن منطقه باید اجرای پروژه‌های عمرانی را سریعتر آغاز کنند تا قبل از شروع فصول بارندگی این پروژه‌ها طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش روند.

وی افزود: دستگاههای اجرایی شهرستان نسبت به تهیه یک فرمت کامل بنظور پیگیری امور و پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها، اقدام کنند چراکه یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران شهرستان در سالجاری پیگیری اجرای پروژه ها و همچنین جذب اعتبار بیشتر از اعتباراتی است که مدیران استانی از پایتخت جذب کرده‌اند.

مرادی پناه با اشاره به اینکه بیش از 70 درصد اعتبارات عمرانی در پایتخت کشور متمرکز شده است، گفت: مدیران دستگاههای اجرایی به هر میزان که بتوانند نسبت به جذب اعتبار از اعتبارات ملی تلاش کنند عملکرد مفیدتری در سالجاری در حوزه پروژه های عمرانی خواهند داشت و این تلاش آنها ملاک ارزیابی قرار خواهد گرفت.

مبنای کار تمامی مدیران باید برنامه پنج ساله دولت باشد

وی عنوان داشت: امروز مبنای کار تمامی مدیران باید برنامه پنج ساله دولت باشد و در راستای عملیاتی کردن این برنامه تلاش کنند.

مرادی پناه با بیان اینکه اعتبارات ماده 180 بر اساس توانمندسازی مناطق محروم پیش بینی شده است، اظهار داشت: اعتبارات این ماده برای توانمندسازی شهرستان‌ها در تمامی حوزه های فرهنگی، آموزشی، آبرسانی و غیره پیش بینی شده بنابراین اعتبارات این ماده باید بر اساس تعادل بخشی به بخش ها هدایت شود.

وی افزود: سهم شهرستان بهار از میزان اعتبارات تخصیص یافته از محل ماده 180 در حوزه آبرسانی با توجه به کمبود و بحران آب در این منطقه، 940 میلیون تومان، حوزه راههای روستایی که از شاخص های تعادل بخشی و توانمند سازی روستاها است، 600 میلیون تومان و بهسازی روستاها یک میلیارد و 620 میلیون تومان پیش بینی شده است.

مرادی پناه با اشاره به اینکه امروز یکی از دغدغه های دولت و مردم رفع مشکل بیکاری و تولید ثروت است، گفت: رفع مشکل بیکاری و تولید ثروت در این راستا، کارهای زیربنایی و توجه به زیرساخت ها را می طلبد.

وی اعلام داشت: امسال یک و دو دهم میلیارد اعتبار در شهرستان بهار به شهرکها و مناطق صنعتی اختصاص خواهد یافت تا با این میزان اعتبار درصد بالایی از مشکلات این حوزه مرتفع شود.

مرادی پناه با اشاره به اینکه شهرستان بهار در حوزه راه و شهرسازی نیاز به جذب اعتبارات ملی و استانی دارد، گفت: متولیان امر می توانند با بکارگیری و تلاش مضاعف در جذب اعتبارات بیشتر در حوزه راه و شهرسازی به رفع نواقص و مشکلات موجود در این حوزه بپردازند تا جائیکه نقاط حادثه خیز اصلاح و مسیرهای پرتردد نیز با افزایش پهنای باند از ترافیک رهایی یابند.

وی افزود: در بخش بهداشت و درمان که مردم شهرستان به علت نبود فضاهای مناسب، پزشک حتی عمومی و امکانات درمانی به علت نبود اعتبارات کافی رنج می برند نیاز به مشارکت خیرین و جذب اعتبارات ملی است و این مهم تلاش و پیگیریهای مستمر مسئولان امر در شهرستان را می طلبد.

50 درصد نقاط کشور از تنش آبی در رنج هستند

مرادی پناه با بیان اینکه امروز بیش از 50 درصد نقاط کشور از تنش آبی در رنج هستند، اذعان داشت: با توجه به اینکه شهرستان بهار قطب تولید محصول سیب زمینی به شمار می رود و این محصول آب فراوانی را برای به ثمر رسیدن به مصرف می رساند و با در نظر گرفتن اینکه خشکسالیهای اخیر سبب کاهش سطح آب سفره های زیر زمینی در این منطقه شده باید متولیان حوزه کشاورزی نسبت به عملکرد کشاورزان نظارت بیشتری داشته باشند.

وی اظهار داشت: کشاورزان شهرستان باید دقت داشته باشند که مصرف بی رویه از منابع آب زیرزمینی در حوزه کشاورزی، مردم را با مشکل تأمین آب شرب مواجه خواهد ساخت همانگونه در حال حاضر مخازن آب شرب شهرستان به سختی‌پر می‌شوند.

کد خبر 2325583

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha