رمضانعلی محسنی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار داشت: پس از بررسی های انجام شده در حوزه کتابخانه های استان و عدم وجود اطلاعات دقیق در این حوزه و به تبع آن وجود نواقص و کمبودها در تصمیم گیری های کلان استان بر آن شدیم تا اطلس کتابخانه ها را طراحی کنیم که خوشبختانه پس از یک سال پیگیری و تلاش در حوزه جمع آوری اطلاعات هم اکنون اطلس کتابخانه های استان تکمیل و به مرحله چاپ رسیده است.
وی ادامه داد: بر اساس اطلاعات جمع آوری شده توسط فعالان در حوزه کتابخانه و همکای بخش خصوصی تا پایان سال گذشته 214 کتابخانه با 11 عنوان کتاب در استان البرز فعالیت داشته اند.
مدیر کل کتابخانه های استان البرز اعلام کرد: از تعداد کتابخانه های یاد شده مساجد دارای 66 باب کتابخانه، دانشگاه ها 34 باب کتابخانه، مراکز تخصصی 21 باب و آمار کتابخانه های نهادی و مشارکتی نیز به ترتیب به 32 و 33 باب کتابخانه در سطح استان می رسد.
محسنی افزود: همچنین بر طبق اطلاعات این اطلس ارزشمند مراکز همچون کانون های فرهنگی پرورشی، ندامتگاه ها، حوزه های علمیه، کتابخانه های متسقل و کتابخانه های حوزه کودک و نوجوان نیز در مجموع 32 باب کتابخانه را در سطح استان شامل می شوند.
وی با بیان اینکه در مجموع 214 کتابخانه موجود در سطح استان حدود دو میلیون جلد کتاب با عناوین مختلف وجود دارد، گفت: بیش از نیمی از تعداد کتابهای یاد شده در کتابخانه های عمومی استان وجود دارد که با عضویت 182 هزار نفر ماهانه به طور متوسط 237 هزار و 122 کتاب به امانت سپرده می شود.
مدیر کل کتابخانه های استان البرز در پایان به مساحت 58 هزار و 648 متر مربعی کتابخانه های کل استان اشاره کرد و اظهار داشت: اطلاعات فراوانی در این اطلس گردآوری شده است که برای تصمیم گیری در این حوزه بسیار ارزشمند خواهد بود و به فراخور زمان ارائه خواهد شد.
نظر شما