۱۶ تیر ۱۳۹۳، ۱۴:۵۱

طاهران پور:

بی ثباتی در بازار قابل قبول نیست/ افزایش نظارت بر عرضه مواد غذایی در دامغان

بی ثباتی در بازار قابل قبول نیست/ افزایش نظارت بر عرضه مواد غذایی در دامغان

دامغان – خبرگزاری مهر: معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار شهرستان دامغان نقش دستگاه های نظارتی را بر بازار مهم و تأثیرگذار دانست و گفت: مردم نباید شاهد بی ثباتی در بازار باشند و از دستگاه های نظارتی انتظار بازرسی بیشتر بر بازار را دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس طاهران پور پیش از ظهر دوشنبه در دومین جلسه شورای هماهنگی تعزیرات حکومتی شهرستان دامغان طی سالجاری در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان اظهار داشت: دستگاه های نظارتی برحسب وظیفه ذاتی خود باید با بی ثباتی در بازار برخورد کنند و نظارت خود را بر اقلام و کالاهای مواد غذایی و مورد نیاز مردم افزایش دهند.

وی تصریح کرد: هیچگونه کمبودی از اقلام و مواد غذایی در شهرستان دامغان وجود ندارد و با توجه به این عدم کمبود نباید شاهد افزایش قیمت و رنج مردم باشیم.

مردم نباید دغدغه ای در خرید مواد پروتئینی و غذایی داشته باشند

معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار شهرستان دامغان با بیان اینکه مردم نباید دغدغه ای در خرید مواد پروتئینی و غذایی داشته باشند افزود: شهرستان در تولید مرغ و شیر از وضعیت خوبی برخوردار است به طوری که در حال حاضر روزانه 25 تن شیر مازاد مصرف در شهرستان به شهرها و استان های همجوار ارسال می شود.

طاهران پور یادآور شد: قیمت کالاها در سطح بازار نباید افزایش خودسرانه داشته باشد و در صورت دریافت گزارش و محرز شدن آن برخورد قاطعانه و جدی صورت می گیرد.

وی به برپایی نمایشگاه ضیافت در شهرستان دامغان اشاره کرد و اظهار داشت: برپایی نمایشگاه در ایام ماه مبارک رمضان به کاهش قیمت ها و دسترسی هرچه بیشتر شهروندان به اقلام و کالاهای مورد نیاز با قیمت مناسب کمک فراوانی می کند و رضایتمندی عموم شهروندان را نیز به همراه دارد.

معاون عمرانی و برنامه ریزی فرماندار شهرستان دامغان همچنین از نقش اداره تعزیرات حکومتی شهرستان در نظارت بر بازار تقدیر کرد و گفت: نقش این دستگاه در کنترل بازار و ثبات قیمت کالاها مهم و اثرگذار است.

1400 فقره تخلف صنفی در دامغان بررسی شد

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان دامغان نیز در این جلسه اظهار داشت: طی سال گذشته یک هزار و 433 فقره پرونده تخلف در شهرستان تشکیل شد که از این تعداد به یک هزار و 426 فقره پرونده رسیدگی شده است.

حسین سعدالدین افزود: این تعداد پرونده تخلف صنفی رسیدگی شده پس از محکومیت متخلفان به یک میلیارد و 849 میلیون و 908 هزار و 464ریال جریمه محکوم شدند.

وی گفت: میزان وصولی جرائم محکومان تخلفات صنفی نیز 971 میلیون و 367 هزار و 400ریال بوده است.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی شهرستان دامغان در خاتمه، تخلفات صورت گرفته از سوی واحدهای صنفی طی سال گذشته را در زمینه کالا و خدمات، بهداشت، دارو و درمان، قاچاق کالا و ارز بیان کرد.

کد خبر 2326965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha