سردار علی مجیدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ساخت و استفاده از باکتریهای مین یاب یکی از برنامه های بهداری نیروی انتظامی است. این باکتری می تواند مناطق بزرگ کشور را که به مین آلوده هستند پاکسازی کند. تست های آزمایشگاهی با موفقیت انجام شده است.
وی ادامه داد: پس از ماه مبارک رمضان کار تست میدانی باکتری مین یاب را در اصفهان انجام می دهیم. در صورت موفقیت آمیز بودن طرح آن را به صورت انبوه تولید و مورد استفاده قرار می دهیم. این اختراع نمونه خارجی ندارد و در مرحله اول برای پاکسازی میدان های مین خاکی ساخته شده است که البته ممکن است با تغییر کاربری در سایر مناطق نیز مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس بهداری ناجا با اشاره تست کیت تعیین سرب ریه ماموران پلیس گفت: نمیتوان گفت که تمامی ماموران راهور که سر چهارراهها حضور دارند مبتلا به بیماریهای ریوی میشوند. کیت تعیین سرب در بهداری تهیه شده و به صورت پایلوت در حال تست نیروها هستیم. در محیطهای گوناگون از ماموران تست گرفته میشود تا بدانیم در چه مناطقی میزان آلودگی بیشتر است. البته اقداماتی را هم برای درمان ماموران پلیسی که در ریه آنها سرب وجود دارد پیشبینی کردهایم که بخشی از آن استفاده از داروهای خاص است.
مجیدی در مورد انجام تست سلامت برای فرمانده هان نیروی انتظامی گفت: دور اول تست سلامت نیروهای پلیس انجام شده و برای دور دوم در حال طراحی نرم افزاری هستیم با استفاده از آن آزمایشات سلامت را انجام دهیم. معاینات سلامت سالیانه انجام می شود و در خصوص معاونتها اگر فرماندهی از نظر سلامت تایید نشود در آن پست به کارگیری نمی شود.
نظر شما