به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر جعفری صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: مابقی مطالبات مربوط به واحدهای صنعتی و دیگر بخش هاست و مطالبات از شرکتهای آب و فاضلاب بصورت اقساط 48 ماهه در حال وصول است.
وی طول خطوط شبکه برق استان را 10 هزار و 143 کیلومتر شبکه فشار متوسط و 13 هزار و 980 کیلومتر شبکه فشار ضعیف بیان کرد و گفت: از این تعداد حدود 20 تا 25 درصد فرسوده است.
به گفته جعفری، در سه سفر استانی دولت قبلی، سه مصوبه برای بهسازی و بازسازی شبکه های فرسوده برق داشتیم که یکی از مصوبات تخصیص 50 میلیارد تومان برای اصلاح و توسعه بود که اصلا محقق نشده است زیرا در مصوبه نیامده بود که این اعتبار از چه منبعی باید تامین شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: در مصوبه دوم قرار شد که 40 درصد اعتبار را استانداری و 60 درصد را شرکت از طریق منابع داخلی تامین کند که طی یکسال شش میلیارد تومان از سوی شرکت و چهار میلیارد تومان از سوی استانداری در سال 89 تخصیص داده شد.
وی گفت: سالانه تقریبا بین هشت تا 12 میلیارد تومان برای اصلاح و بهینه اعتبار در نظر گذاشته می شود.
جعفری با بیان اینکه سالانه 50 تا 60 هزار مشترک در استان اضافه می شود گفت: برای تامین برق هر مشترک شهری دو میلیون و 500 هزار تومان و به ازای هر مشترک روستایی دو میلوین و 100 هزار تومان اعتبار نیاز است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران یادآور شد: در مجموع سالانه 100 میلیارد تومان برای برقرسانی به مشترکان از محل انشعاب جدید نیاز است.
وی قیمت و تعرفه انشعاب را یک میلیون و 60 هزار تومان بیان کرد و گفت: این میزان با هزینه صرف شده فاصله زیادی دارد و علت عقب ماندگی از تعهدات، تفاوت قیمتهاست.
جعفری با بیان اینکه اکنون وضعیت فرسودگی شبکه برق بهبود یافته است گفت: در گذشته میزان فرسودگی بیشتر بود.
وی با اشاره به اینکه در سیستم ها و شبکه با هدر رفت انرژی مواجه هستیم گفت: در حالت عادی بین 10 تا 16 درصد هدررفت انرژی داریم که این میزان در استان 18 درصد است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: از مجموع 18 درصد هدررفت انرژی حدود 12 درصد مربوط به شبکه ها و بقیه مربوط به سرقت انرژی است.
نظر شما