به گزارش خبرنگار مهر، جمشید ذکایی ظهر سه شنبه در بازدید از پایگاه های طرح اوقات فراغت دانش آموزی شهرستان نهاوند گفت: این کلاسها در راستای غنی کردن اوقات فراغت دانش آموزان و شکوفایی استعدادها و خلاقیتهای آنان با استفاده از ظرفیت سالنهای ورزشی، فضاهای آموزشی، کانونهای فرهنگی و تربیتی، پژوهش سرای دانش آموزی، مدارس خاص قرآنی و دارالقرآن ها صورت می گیرد.
ذکایی گفت: امسال بیش از چهار هزار نفر از دانش آموزان دختر و پسر نهاوندی در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت که در سطح 46 پایگاه ثابت و سیار از سوی اداره آموزش و پرورش شهرستان نهاوند دایر شده، شرکت کرده اند.
وی با اشاره به اینکه با تعطیلی مدارس تربیت تعطیل نمی شود، افزود: به منظور ساماندهی دانش آموزان و عدم رها کردن آنها باید نسبت به برنامه ریزی برای اوقات فراغت این قشر اقدام شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش نهاوند عنوان کرد: رویکرد امسال اموزش وپرورش در برنامه های غنی سازی اوقات فراغت مهارت آموزی،حرفه اموزی و کارآفرینی است.
وی گفت: ایجاد مهارت های فرهنگی،هنری و علمی، مهارت خدماتی، اقتصادی و اشتغالزایی، برگزاری مسابقات ورزشی و بهداشتی، برگزاری کارگاه های با موضوع سلامت از دیگر اهداف و محور و برنامه های غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان است.
جمشید ذکایی بیان داشت: در این کلاسها 18 رشته ورزشی، 15 رشته هنری و فنی، آموزش رباتیک، کلاسهای تقویتی و کنکور به دانش آموزان آموزش داده می شود.
ذکایی ادامه داد: با توجه به وجود چهار مدرسه خاص قرآنی و دو دارالقرآن در سطح شهرستان امسال فعالیتهای قرآن و عترت از رونق خوبی برخوردار است که در این مراکز آموزش روخوانی و روانخوانی و قرائت به شرکت کنندگان ارائه می شود.
وی شعار غنی سازی اوقات فراغت تابستان امسال را "فرصتی برای زندگی متفاوت" ذکر و اظهار کرد: این امر با محوریت مهارت آموزی با هدف زمینه سازی برای کارآفرینی و اشتغال انجام می شود.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش نهاوند اظهار داشت: فعالیت پایگاه های اوقات فراغت هفت هفته در نظر گرفته شده که باید با کیفیت بخشی به برنامه ها در سال اقتصاد و فرهنگ از اوقات فراغت نتیجه مطلوبی برای دانش آموزان حاصل می شود.
نظر شما