به گزارش خبرنگار مهر، فائزه عبداللهی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان افزود: بسيار حائز اهميت است كه كودك در چه شرايطي قرار است پرورش يافته و رشد كند به همين منظور نمي توان گفت خانوده ها در هر شرايطي مي توانند فرزندآوري داشته باشند.
وي با بیان اینکه جمعیت یکی از شاخصههای توسعه اقتصادی کشور است، گفت: سیاستهای جمعیتی باید مبتنی بر توسعهیافتگی باشد.
اين مسئول گلستاني خاطر نشان كرد: سیاستهای جمعیتی باید توسعهیافتگی را در بخشهای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به دنبال داشته باشد تا جامعه جوان به سمت افزایش جمعیت رهنمون شود.
وی با تاکید بر اینکه سیاستهای مصنوعی نمیتواند رشد واقعی جمعیت کشور را فراهم کند، تصریح کرد: باید سیاستهایی که قابلیت اجرایی دارد جزو برنامه قرار بگیرد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان با بیان اینکه فرزندآوری خصوصیترین بحث زوجین است، افزود: اگر قرار است هر یک از دستگاههای اجرایی و قوای سهگانه در این زمینه ورود و تدبیر کند باید بیشترین امر به فرهنگ سازی اختصاص پیدا کند.
عبداللهی با بیان اینکه تعداد زنان نسبت به مردان در گلستان بیشتر است، یادآور شد: واقعیت این است در اقدامات اخیر نباید دخالتی در زندگی زوجین صورت بگیرد باید مباحثی فراتر مورد بررسی قرار بگیرد از جمله پیگیری مرخصی زنان در مدت زمان بارداری که برخی از دستگاهها نسبت به اجرایی شدن آن سرباز زدند.
وی با بیان اینکه میانگین سن ازدواج در دختران 24 سال و در پسران 28 سال است، گفت: اگر سن ازدواج دو سال کاهش پیدا کند نگرانیهای موجود تاحدودی برطرف خواهد شد.
مدیرکل بانوان و خانواده استانداری گلستان بیان داشت: دختران امروز در سن 22 سالگی دانشجو هستند و در شهرهای مختلف تحصیل میکنند که باید فضاسازی لازم برای این قشر تحصیلکرده جامعه صورت بگیرد.
وي خاطرنشان کرد: در سیاستها باید نگاه بومی اعمال شود، گلستان یکی از قطبهای کشاورزی است که اگر این صنعت در گلستان رونق پیدا کند به افزایشفرزندآوری کمک خواهد کرد.
وی درخاتمه يادآور شد: رشد اقتصادی در جامعه طی سالهای اخیر بد نبوده اما توزیع ناعادلانه منتج به وضعیت نامطلوب اقتصادی شده است.
نظر شما