به گزارش خبرنگار مهر، دکتر حمیدرضا خانکه با اعلام خبر آغاز اجرای مرحله آزمایشی طرح "اورژانس ملی" از شهریور ماه امسال در قم، تاکید کرد: دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تمام توان، مدیریت علمی طرح را به عهده دارد.
وی افزود: در جلسه هم اندیشی با حضور استاندار قم، مسئولان این استان و نمایندگان سازمانهای ذیربط، مقرر شد تا در محلی که اداره کل مدیریت بحران استان قم در اختیار می گذارد و با مشارکت تمامی سازمانهای ذیربط همچون شهرداری، آتش نشانی، هلال احمر، سازمان بهزیستی، پلیس و دیگر مسئولان استانی، مرحله آزمایشی طرح اورژانس ملی از شهریور ماه امسال اجرا شود.
خانکه ادامه داد: مرحله آزمایشی این طرح با رویکرد سلامتی، در چهار فاز سه ماهه اجرا می شود و گزارش از چگونگی اجرای آن نیز به کمیسیون ایمنی راهها به سرپرستی وزیر راه، ارائه خواهد شد.
رئیس مرکز تحقیقات و مدیرگروه آموزشی "سلامت در حوادث و بلایا" دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اظهارداشت: معاونت درمان وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی طرح و مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی وزارت بهداشت نیز همکاری و حمایت همه جانبه از طرح خواهد داشت.
ادغام به منزله حذف شماره های امدادی نیست
وی همچنین خاطر نشان کرد: ادغام تمامی شماره های امدادی در یک شماره (115)، به منزله حذف این شماره ها از شبکه مخابراتی کشور نیست. با توجه به اینکه شماره های قبلی سازمانهای امدادگر نیز از سوی سازمان مخابرات کشور، به شماره 115 متصل می شود، لذا تماس با هر یک از شماره های قبلی نیز در نهایت، به مرکز اورژانس ملی با شماره 115 وصل خواهد شد.
خانکه تاکید کرد: هموطنان فقط وضعیت اضطراری پیش آمده را برای اپراتور مرکز اورژانس ملی (SOS) تشریح کنند و بر اساس وضعیت آنان و بنا به تشخیص کارشناسان مرکز اورژانس ملی، نیروهای امدادگر با کمکهای لازم اعزام شوند.
نظر شما