۲۱ تیر ۱۳۹۳، ۱۵:۲۴

فرهیخته:

ضعف فضای کسب و کار در اردبیل ناشی از فقر حوزه صنعت و تولید است

ضعف فضای کسب و کار در اردبیل ناشی از فقر حوزه صنعت و تولید است

اردبیل – خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی اردبیل این استان را در زمینه فضای کسب و کار از استان های ضعیف و محروم کشور دانست و گفت: این امر ناشی از محرومیت و فقر اردبیل در حوزه صنعت و تولید است.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر فرهیخته ظهر شنبه در جلسه کمیسیون تخصصی بهبود فضای کسب و کار استان اردبیل اضافه کرد: استان اردبیل یکی از استانهای محروم و فقیر در حوزه صنعت، تولید و بالطبع اقتصادی است که همین امر باعث شده فضای کسب و کار نیز در استان ضعیف باشد.

فرهیخته اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار را در این خصوص مهم برشمرد و تاکید کرد که این مهم یکی از ارکان اصلی توسعه و مهمترین شاخص تعیین کننده وضعیت اقتصادی کشور و استان است.

رئیس کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی اردبیل ضرورت تشکیل جلسه کمیسیون تخصصی کسب و کار را یادآور شد و تصریح کرد: در این خصوص باید تعامل بین بخش خصوصی و بخش دولتی باید ارتقاء یابد.

مدیر کل بانوان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به تشکیل پنج شنبه بازار بانوان برای توسعه اقتصادی زنان اردبیل گفت: این طرح به هدف بهبود فضای کسب و کار زنان و به صورت پایلوت در مرک استان شروع شده است.

ماریا موسوی با اشاره به سرمایه گذاری زنان و اهمیت سرمایه های خرد، از تشکیل شرکت سرمایه گذاری زنان در راستای حمایت از تولید و سرمایه گذاری در حوزه زنان در این استان خبر داد.

وی در عین حال هم سویی و هم اندیشی بین بخش خصوصی و بخش دولتی در جهت بهبود فضای کسب و کار را باعث امیدواری دانست.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی هم در این جلسه ضرورت ایجاد مرکز خدمات مشاور سرمایه گذاری را در اردبیل یادآور شد و ادامه داد: باید هرچه زودتر مرکز خدمات مشاور سرمایه گذاری ایجاد شود.

شهرام محمدی ایجاد پنجره واحد را یکی از الزامات بهبود فضای کسب و کار در استان برشمرد.

عضو کمیسیون کسب و کار اتاق بازرگانی اردبیل نیز با تاکید بر لزوم عزم جدی برای اصلاح فضای کسب و کار و تاثیر آن بر جذب سرمایه گذاری و افزایش تولید ناخالص ملی تصریح کرد: شاخص شروع کسب و کار بر اساس شاخص های بانک جهانی اشاره به زمان، هزینه شرایط و آمادگی برای واگذاری زیرساختهای لازم برای شروع کسب و کارها دارد.

مهدی حسین نژاد ادامه داد: از آنجا که این شاخص رابطه مستقیم با رشد اقتصادی و جذب سرمایه دارد، ضرورت آمادگی دستگاههای مربوطه در روند واگذاری انشعابات، زمین و تاسیسات مورد نیاز سرمایه گذاران و کارآفرینان و ارائه راهکارهایی برای تسریع این روند جزو مباحث اساسی و مهم کمیسیون می تواند باشد.

وی عنوان کرد: توجه به مباحث و شاخص های علمی، بخصوص تحقیقات مرتبط با کسب و کار و کارآفرینی و تلفیق آن با شرایط و واقعیت های موجود همان راهی است که دنیا پیموده و ما نیز چاره ای جز توجه دقیق و هوشیارانه به آن نداریم.

کد خبر 2330041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha