حجت الاسلام مهدی ستوده در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در شرایط فعلی هجمه دشمن با روشهای مختلفی اعمال می شود، اضافه کرد: خشن جلوه دادن دین اسلام و رفتار مسلمانان با نگاه افراطی از مهمترین هجمه های دشمن در زمان فعلی است.
وی ظهور گروه تکفیری و افراطی "داعش" در سرزمین های اسلامی را نتیجه همین نگاه و تفکر دانست و یادآور شد: دشمن امروز بجای ورود به صف اول مقابله با دین اسلام و اسلامگرایی در جوامع، گروه های متحجر و افراطی را شکل داده و در مقابل مسلمانان قرار داده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه این نقشه استکبار به سرکردگی انگلیس و آمریکا و بویژه رژیم غاصب صهیونیستی است، تصریح کرد: منبع و آبشخور اصلی شکل گیری گروه های افراطی نظیر داعش، سلفی گرایی، وهابیت و.... استعمار و استکبار است.
داعش سنگر اول دشمن برای مقابله با اسلام است
وی با بیان اینکه دین همیشه از رواج خشونت و تحجر و نیز روشن فکری غربی با گرایش سکولار مورد هجمه قرار گرفته است، نگاه سکولار و ترویج جامعه بدون دین را از مهمترین هجمه های دشمنان در سال های اخیر برشمرد.
ستوده ادامه داد: ما می دانیم که وهابیت یک بار از طرف "محمدابن عبدالوهاب" تاسیس شده اما نباید فراموش کرد که در طول تاریخ پشتیبان و شکل دهنده این فرقه افراطی استعمار پیر انگلیس بوده است.
وی خشن جلوه دادن دین اسلام و رفتار مسلمانان با نگاه افراطی را از مهمترین و اصلی ترین برنامه کنونی دشمن در هجمه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و... بر علیه مسلمانان دانست و ترویج بدعت، خرافه گری و... را از دیگر هجمه دشمن در برابر دین اسلام عنوان کرد.
این مسئول با بیان اینکه در این روش دشمن با حربه بدعت و خرافه گری و با نام شبهه به دین حمله می کند، تصریح کرد: جعل احادیث و یا روایاتی که قبلا در مورد رسول مکرم اسلام از سوی برخی فرقه ها بوده امروزه دستخوش حمله و هجمه به دین قرار گرفته است.
وی اعتقاد دارد که رفتارهای بعضی مسلمانان که ارتباط با دین و اسلام ندارند و به صورت استحسال به دین وارد کرده اند معضل بزرگ برای ایجاد شبهه به دین شده است. در حالی که دین مبین اسلام دینی است که منبع اصلی آن قرآن و مروج اصلی آن سیره اهل بیت بوده و اهل بیت نیز فرمورده اند که "اگر رفتار مسلمانی با قرآن تطبیق نداشته باشد، حتما از ما نیست بلکه به ما نسبت داده اند".
ستوده ادامه داد: در واقع منشور بزرگ الهی به عنوان قانون اصلی بشریت قرآن می باشد که دستور سعادتمندی بشر است، به همین خاطر در شرایط موجود با توجه به فضای سایبری و امپراطوری رسانه ای؛ دشمن از ابزارها و شیوه های روز استفاده کرده و در عوام فریبی و پاک کردن ذهن های غیرفعال دینی و عدم آگاه به مسایل دین موفق بوده است.
ترویج مسیحیت و یهودیت در جامعه
وی با بیان اینکه در مقابل این ترفند معرفی زیبائی های دین باید در سرلوحه تلاش های ما قرار گیرد، پاسخگویی به شبهات با براهین و استدلال، حاکم شدن عقلانیت به جای طرح موضوعات موهن و غیرعقلی، مناظره و اثبات حقانیت مطالب در خطر دینی و... را از راهکارهای مبارزه با هجمه دشمن در ترویج بدعت و خرافه گری برشمرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تاکید کرد که معرفی دین به عنوان مهمترین ابزار پیشرفت بشریت و استفاده از آیات و مباحث علمی بجای نقل مطالب داستانی یا مطالب سست مثل رویا و خواب از دیگر راه ها و شیوه های جلوگیری از ورود شبهه به دین است.
وی در بیان سومین هجمه دشمن به ترویج مسیحیت و یهودیت در جامعه و قرار دادن آن در برابر دین اسلام اشاره کرد و متذکر شد: در این روش دین یهود به عنوان قوم و دین برتر معرفی شده و آموزه های کتاب تورات به عنوان بهترین روش برای پیشرفت و تعالی بشریت مورد تاکید قرار می گیرد.
ستوده عنوان کرد: مسیحیت نیز به عنوان دین اخلاق در این هجمه معرفی می شود در صورتی که کتاب انجیل و تورات دستخوش حوادث شده و مطالب آن تغییر کرده و توسط بشریت و براساس مصالح برخی نوشته شده، چنانچه تناقض در آن به چشم می خورد.
وی تصریح کرد: علاوه بر این کتاب تورات و انجیل به اکمال دین توسط پیامبر آخرالزمان رسول اکرم (ص) اشاره شده و مسلما دین کامل از سوی خداوند دین اسلام معرفی می شود.
این فعال حوزه فرهنگی و دینی استان حمله به مهدویت و هتک حرمت ساحت مقدس اهل بیت و رسول گرامی اسلام را از دیگر هجمه دشمنان اسلام در سال های اخیر برشمرد و بیان داشت: شیوه های جدید نرم افزاری دشمن برای تخریب فرهنگ اسلامی در جای جای جهان اسلام در حال فعالیت بوده و باید در مقابل این شیوه ها خود را تجهیز کنیم.
نقش مهم مدارس در شکل دهی اعتقادات جوانان
وی در عین حال به روشهای مقابله با این هجمه ها در شرایط کنونی اشاره کرد و افزود: تحکیم باورها و اعتقادات بویژه در بین نوجوانان و جوانان از مهمترین راهکارهای مقابله است که برای تحقق این مهم باید از دوران تحصیل و فرد و از مدارس برنامه ریزی شود.
ستوده اضافه کرد: مسلح شدن متولیان امر تعلیم و تربیت به چگونگی آموزش با توجه به نگرش دینی و اینکه غنی ترین و قوی ترین شیوه در تربیت نسل آموزه های دینی است، از الزامات اول برای مقابله به هجمه دشمنان به دین است.
وی خانواده و نقش والدین متدین و معتقد در جامع نگری برای تربیت نسل را از دیگر این روشها برشمرد و ادامه داد: در کنار آن باید آسیب های موجود جامعه نیز توسط دستگاه ها و نهادهای فرهنگی بویژه دولت بصورت دائمی رصد شده و برای مقابله با هجمه ها برنامه ریزی شود.
نسل جوان امروز واقع بین بوده و بدنبال واقعیت ها است
این مسئول تشکیل جبهه فرهنگی و دینی برای مقابله با جبهه فرهنگی معارض را به عنوان شیوه جدید در مقابله با هجمه مورد اشاره قرار داد و گفت: اما مهمترین بخش از راهکارهای مقابله با هجمه دشمن آگاه سازی و اطلاع رسانی نسبت به رفتارها و اخلاق ها و پدیده هایی که هر روز برای ما به وجود می آید.
وی با بیان اینکه انسان با آگاهی و اطلاع نسبت به نفع و ضرر هر موضوع و اتفاقی مسلما به طرف خوبی ها و نیکی ها و زیبائی ها گرایش می یابد، یادآور شد: در واقع بزرگترین دشمن بشر برای پیوستن به ناهنجاری ها جهل به موضوع است. انسان آگاه همیشه می تواند خود را نجات دهد.
ستوده با تاکید بر اینکه نسل جوان امروز واقع بین بوده و بدنبال واقعیت ها است، عنوان کرد: در جامعه امروز ما گویش و گفتار زیاد است اما استدلال و برهان بسیار کم است که باید برای مقابله با هجمه های دشمن به دین و نظام اسلامی که هر روز با روش ها و ابزارهای بیشمار توسعه می یابد، این مهم یعنی برهان و دلیل تقویت شود.
نظر شما