شهرام آرمیده در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران به منظور تحقق اهداف سند چشم انداز و نقشه جامع علمی کشور در جهت توسعه علم و فناوری با همکاری انجمن های بیماری شناسی گیاهی، قارچ شناسی، حشره شناسی، کنه شناسی، علوم علفهای هرز ایران و جنگلبانی ایران روزهای اول تا چهارم شهریور ماه 1393 به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار میشود.
وی ایجاد فضای تعامل و هم اندیشی علمی بین محققان و اندیشمندان علوم مرتبط با گیاه پزشکی، آشنایی شرکت کنندگان با مسائل منطقه ای، ملی و ایجاد تعامل و همکاری در انجام تحقیقات کاربردی در کنترل عوامل خسارت زا را از جمله اهداف برگزاری این کنگره علمی عنوان کرد.
دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران ارائه آخرین دستاوردهای علمی محققان در عرصه های مختلف علوم مرتبط با گیاه پزشکی، جلب توجه سیاستمداران، قانون گذاران و اعضای دولت به اهمیت گیاه پزشکی و پیشرفتهای ملی و جهانی آن در سالهای اخیر و برگزاری گارگاههای آموزشی، سمپوزیوم ها و میز گردهای علمی در حاشیه کنگره به منظور آشنایی با روش های علمی، کاربردی و پویا را از دیگر اهداف برگزاری این کنگره اعلام کرد.
آرمیده اظهار داشت: دبیرخانه کنگره از کلیه صاحب نظران، استادان، پژوهشگران، کارشناسان، دانشجویان و دست اندرکاران حوزه گیاه پزشکی و علوم وابسته برای شرکت فعال در این کنگره و ارائه دستاوردهای علمی خود در زمینه های تخصصی فوق دعوت به همکاری و حضور در کنگره می کند.
وی ادامه داد: اين كنگره مكان مناسبي جهت گردهمايي محققين شاخه های مختلف گياهپزشكي و كارشناسان ودانشجويان مقاطع مختلف گياهپزشكي دركنار استادان دانشگاهها ومراكز آموزش عالي و محققان مؤسسات تحقيقاتي مختلف ازسراسركشور و بعضاً خارج از ايران است تا ضمن ديدار و گفتگو با يكديگر نتايج تحقيقات خود را مبادله و با ارايه مقالات علمي به بحث و تبادل نظر بپردازند.
وی یادآور شد: از برگزاري اولين كنگره گياه پزشكي ايران در سال 1347 چهل و پنج سال ميگذرد از اين حيث كنگره گياه پزشكي در زمره قديمي ترين كنگره هاي علمي كشور محسوب مي شود که این بار فرصت مقتنمی دست داده تا کشاورزی کشور و آذربایجانغربی از بركات این همایش علمي كه در عرصه علم و تحقيقات كم نظير است برخوردار شود.
براساس بررسی های انجام شده در رويشگاههاي طبيعي آذربایجان غربی نزديك به 1200 گونه گياهي می روید که در طي اجراي طرح جمع آوري و شناسايي گياهان دارويي ، مناطق مختلف استان مورد پيمايش قرار گرفته و ماحصل اين مطالعه جمع آوري و شناسايي 466 گونه دارويي بوده که41 جنس از 80 گونه مربوط به 26 تيره از آنها فرم رويشي درختي و درختچه اي داشته كه عناصر پوشش جنگلي174 هزار هكتاري استان را تشكيل مي دهند.
نظر شما