به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب قزل سفلو پیش از ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران استان با بیان این که بیشتر جنگل های سوزنی برگ استان در شرق استان از مراوه تپه تا کلاله قرار دارد اظهار کرد: جنگل های استان 19.4 درصد سطح استان را پوشش داده اند و سهم سرانه هر نفر به میزان 28 صدم هکتار برای هر نفر است و رویش سالیانه جنگل های استان بین یک و نیم تا چهار متر مکعب در هر هکتار متغیر است.
وی افزود: از 452 هزار هکتار جنگل های استان 249 هزار و 372 هزارهکتار جنگل های تجارتی، 70 هزار هکتار جنگل های حفاظتی و حمایتی و 51 هزار و 295 هکتار جنگل های مخروبه و 75 هزار و 527 هزار هکتار جنگل های دست کاشت است .
نگاه به محیط زیست و منابع طبیعی هنوز در کشور ما یک نگاه تجملاتی محسوب می شود
مدیر کل منابع طبیعی گلستان در ادامه با بیان این که نگاه به محیط زیست و منابع طبیعی هنوز در کشور ما یک نگاه تجملاتی محسوب می شود، گفت: اما این نگاه موجب نمی شود که مشکلات اشتغال و غیره کشور حل شود و در حال حاضر بحران آب نیز در کشور بسیار خودنمایی می کند.
قزل سفلو بیان کرد: کشور ما یک کشور خشک و نیمه خشک است که میزان بارندگی در زمان غیر خشکسالی 250 میلی متر است که یک سوم متوسط جهانی است و در سال های اخیر خشکسالی موجب شده است که این میزان نیز تنزل یابد و به همین دلیل اقلیم خشک منابع طبیعی کشور ما بسیار شکننده شده است .
وی تغییر اقلیم، توسعه بیابان زدایی و خشکسالی و سرمازدگی غیرعادی را از نتایج تغییر اقلیم ، تغییر محیط محیط زیست و منابع طبیعی دانست و افزود: استان گلستان جزو استان های خوب در بخش منابع طبیعی است ولی شکنندگی منابع طبیعی در استان ما به دلیل تغییرات اقلیمی و نوع بهره برداری که صورت می گیرد در برخی مواقع با چالش مواجه است .
نظر شما