به گزارش خبرنگار مهر، آیت صالحی ظهر روز چهار شنبه در مراسم آغاز فعالیت رسمی کمیسیون تشخیص و ارزیابی معلولیت در اداره بهزیستی نهاوند اظهار داشت: متأسفانه در سالهای اخیر اداره بهزیستی نهاوند از خدمات و فعالیت کمیسیون پزشکی تشخیص و ارزیابی معلولیت محروم بود که این موضوع برای معولان جامعه هدف بهزیستی نهاوند مشکلات زیادی به همراه داشت.
صالحی گفت: نبود کمیسیون پزشکی تشخیص و ارزیابی معلولیت درنهاوند باعث میشد یک فرد معلول برای انجام مراحل و آزمایشات کمیسیون پزشکی مشقت و سختی سفر به شهر ملایر و یا مرکز استان را تحمل کند که برای فرد معلول هزینه بر و در بعضی موارد هم بدون نتیجه بود.
وی افزود: با توجه با نارضایتی و شکایت معلولان از این روند و با توجه به آمار بالای معلولان نهاوند که بیش از هفت هزار نفر است در ابتدای سال جاری تشکیل و فعالیت کمیسیون پزشکی تشخیص و ارزیابی معلولیت درنهاوند مورد توجه قرار گرفت.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهاوند عنوان کرد: با پیگیری و تلاش های مستمر حوزه توانبخشی اداره بهزیستی نهاوند سرانجام موافقت استان برای راه اندازی کمیسیون پزشکی تشخیص و ارزیابی معلولیت در نهاوند اخذ شد.
آیت صالحی بیان داشت: فعالیت آزمایشی این کمیسیون از ابتدای تیرماه سال جاری آغاز و در مدت 24 روز گذشته پرونده بیش از 100 نفر از معلولان نهاوند مورد ارزیابی و نظارت اولیه قرار گرفت و کد گذاری مناسب معلولیت انجام شد.
صالحی اظهار داشت: کمیسیون پزشکی نهاوند دارای هفت عضو دائم و دو عضو غیر دائم است و هر هفته بیش از 35 نفر از معلوان نهاوندی را از نظر جسمی، ذهنی، شنوایی، بینایی، روانی، مزمن و ترکیبی مورد ارزیابی قرار می دهد.
وی از فعالیت کمیسیون معافیت سربازی و صدور کارت معلولیت در شهرستان نهاوند برای افراد واجدالشرایط خبر داد و گفت: این امر توسط چهار کارشناس سازمانی و سه کارشناس بیرون سازمانی انجام می شود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان نهاوند در پایان گفت: در شهرستان نهاوند تا کنون بیش از هفت هزار معلول شناسایی و از این تعداد برای پنج هزارو 200 نفر پرونده تشکیل شده است.
نظر شما