به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زارعی شامگاه چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه ای استان کردستان بيان كرد: با توجه به اقدامات ثورت گرفته در سطح استان در حال حاضر از مجموع 140 هزار خانوار واجد شرایط در کردستان 33 هزار و 724 خانوار یعنی بیش از 23 درصد از کل خانوار ها از خدمات این صندوق بهره مند هستند.
وي اظهار داشت: بیمه یکی از شاخص های توسعه کشور است و تحقق این اصل مهم در میان روستاییان و عشایر کشور نیازمند حمایت دولت و مسئولان استانی است.
وی افزود: در راستای اهداف بلند مدت و برابر تفاهمنامه با استاندار و همچنین بر طبق برنامه زمانبندی بیش از 26 هزار خانوار دیگر باید تا پایان سال جاری جذب صندوق شوند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان كردستان با اشاره به این مطلب که رسیدن به این هدف در کردستان نیازمند حمایت های همه جانبه دولت و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب است، بیان کرد: اجرای این طرح می تواند در جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهر نقش بسزایی را ایفا کند.
زارعی یادآور شد: یکی از اولویت های توسعه و اجرایی این طرح در سطح استان تحت پوشش قرار دادن 80 درصد از جمعیت روستایی است و انتظار می رود با برنامه ریزی های مناسب و حمایت فرمانداران این بستر در سطح استان فراهم شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مزایایی بیمه روستائیان و عشایر اشاره کرد و ادامه داد: افراد تحت پوشش می توانند با پرداخت حق بیمه خود پس از 15 سال از مزایا و حق بازنشستگی این طرح استفاده کنند که نسبت به بیمه های اجتماعی دیگر بسیار مقرون به صرفه تر است.
340 خانوار بدون سرپرست ماهیانه مستمري دريافت مي كنند
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان كردستان به دیگر مزایایی این طرح اشاره کرد و گفت: در حال حاضر در کردستان 17 نفر به عنوان از کارافتاده و 340 خانوار نیز که سرپرست خود را از دست داده اند به صورت ماهیانه مستمری دریافت می کنند.
زارعی اظهار داشت: همچنین از ابتدای سال جاری نیز به همت مدیریت صندوق کشور مستمری این افراد 25 درصد افزایش یافته است.
وی افزود: خانوارهای روستایی همچنین می توانند با عضویت در صندوق بیمه اجتماعی از مزایای بازنشستگی، از کار افتادگی کلی در اثر حوادث ناشی از کار و بیماری، برخورداری بازماندگان تحت تکفل بیمه شده متوفی از مستمری و نقل و انتقال سوابق بیمه ای استفاده کنند.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان بیان کرد: یکی دیگر از مزایایی این صندوق تحت پوش قرار دادن تمامی اعضاء خانواده به صورت جداگانه است.
زارعی یادآور شد: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان و روستائیان استان کردستان با رایزنی های به عمل آمده که با ادارات جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان نسبت به توسعه این صندوق گام های موثری را برداشته است.
وی ادامه داد: خوشبختانه با تغییر رویه و برنامه ای که در این صندوق توسط دولت تدبیر و امید صورت گرفته در حال حاضر امکان عضویت کشاورزان غیر ساکن در روستا و حذف شرط سقف سنی عضویت که به همه افراد بالای 18 سال امکان عضویت در صندوق را می دهد حذف شده است.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان گفت: طبق قانون افراد مشمول طرح از 96 هزار خانوار به 140 هزار خانوار افزایش یافته است.
زارعی اظهار داشت: خوشبختانه با اجرایی طرح های جدید و برنامه ریز های متناسب با نیاز روستائیان تعداد خانوارهای عضو از 30 هزار و 744 در ابتدای دی ماه سال گذشته به 33 هزار و 724 نفر با رشد 9 درصد در پایان اردیبهشت ماه سال جاری رسیده است.
وی افزود: انتظار می رود با توجه به چهار مزیت این طرح که شاملبازنشستگی، از کار افتادگی ناشی از کار، فوت، نقل و انتقال سوابق می شود تعداد افراد تحت پوشش بیمه روستائیان و عشایر استان به حد مطلوب برسد.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان بیان کرد: به یاری خداوند متعال و برنامه ریزی مستمر در حال حاضر چهار هزار خانوار کمیته امداد و 700 زن سرپرست خانوار در راستای توانمند سازی خانوارهای کم درآمد تحت پوشش این صندوق هستند.
زارعی در پايان یادآور شد: همچنین برای سهولت کار سیستم دریافت متمرکز الکترونیک 300027 در اختیار مراجعه کنندگان است و تمامی اطلاعات و نزدیک ترین شعبه را برای انجام کارهایی بیمه ای به مراجعه کننده می دهد.
نظر شما