۲۷ تیر ۱۳۹۳، ۱۱:۴۳

حاشیه های دیدار اصحاب رسانه با رئیس جمهور؛

مطالبات جامعه خبری از اهل حاشیه کویر/ از دغدغه حلزون‌های خانه بدوش تا تشکر از کارهای نکرده دولت

مطالبات جامعه خبری از اهل حاشیه کویر/ از دغدغه حلزون‌های خانه بدوش تا تشکر از کارهای نکرده دولت

دیدار اصحاب رسانه با رئیس جمهور در سالن اجلاس سران برگزار شد و در این مراسم  نمایندگان جامعه خبری دغدغه ها و مطالبات خود را به رئیس جمهور بیان کردند.

به گزارش خبرنگار مهر ضیافت افطاری حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان با اصحاب رسانه، مدیران مسئول، اساتید ارتباطات و نمایندگان جامعه خبری شب گذشته در نوزدهمین روز از ماه مبارک رمضان برگزار شد.

- در این مراسم، علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه، مدیران روابط عمومی سازمان های دولتی و وزارت خانه ها، اساتید رسانه، مدیران برخی از شبکه های تلویزیونی و رادیویی و مدیران مسوول خبرگزاری ها و روزنامه ها و خبرنگاران و روزنامه نگاران و عکاسان و تصویر برداران حضور داشتند.

تشکر از دولت بخاطر ایجاد عشق و آشتی میان مردم

- هرمز شجاعی مهر مجری برنامه های اجتماعی صداوسیما اجرای این مراسم را بر عهده داشت. وی در بخشی از اجرای خود از اینکه  رئیس جمهور توانسته است در این مدت با عشق مردم را با مردم، مردم را با خانواده و مردم را جامعه آشتی دهد تشکر کرد.

- در این مراسم 5 نفر از اساتید و اهالی رسانه  انتخاب شده بودند که به نمایندگی از جامعه خبری مشکلات و مطالبات خود را بیان کنند.

درخواست تشکیل بنیاد دکتر معتمد نژاد

-مهدخت بروجردی استاد ارتباطات اولین نفری بود که پشت تریبون رفت. وی با اشاره به عمر 75 ساله روزنامه نگاری در ایران خطاب به رئیس جمهور گفت: ما انتظار داریم بنیاد علمی دکتر معتمد نژاد تشکیل شود. (دکتر معتمدنژاد به دلیل نقشی که در تدریس آکادمیک علوم ارتباطات و روزنامه‌نگاری در ایران داشت به «پدر علم ارتباطات ایران» شهرت یافته است.)

تشکر از کارهای نکرده دولت

- محمدعلی وکیلی مدیرکل انجمن روزنامه های غیر دولتی دومین نفری بود که برای سخنرانی دعوت شد. وکیلی در واکنش به مجری که از سخنرانان خواسته بود فقط 5 دقیقه صحبت کنند گفت: من حاضرم وقت خودم را به آقای شجاعی مهر بدهم تا اینجا شعر و ادبیات بخواند. وی سپس ابراز امیدواری کرد که رئیس جمهور 17 مرداد وقت فراخ تری را به اهالی رسانه و مطبوعات اختصاص دهد.

-مدیر کل انجمن روزنامه های غیر دولتی گفت : من می خواهم از کارهای نکرده دولت در این یکسال تشکر کنم. وی بدلیل انجام ندادن کارهای غیر قانونی، فعل بی انصافی و رفتارهای خلاف شان از دولت تشکر کرد.

- وکیلی در ادامه صحبت های خود با بیان اینکه قطار دولت همچنان بر ریل اعتدال است، گفت: در این یکسال رفتار منصفانه دولت با رقیبان کاملا مشهود بود.

توصیه هایی به دولت

-نوبت به خبرگزاری ها رسید و عباس توانگر معاون خبر خبرگزاری تسنیم پشت تریبون رفت و از مشکلات خبرنگاران و سختی کار آنان سخت گفت.

توانگر از کم بودن دستمزد خبرنگاران گفت و بیان داشت: متاسفانه شعب تامین اجتماعی درک درستی از زیان آور بودن این حرفه ندارند. وی از وعده های عملی نشده دولت های پیشین به خبرنگاران گله کرد و گفت: امروز خبرنگاران به دولت شما چشم دوخته اند.

- معاون خبر خبرگزاری تسنیم خطاب به روحانی سابقه انقلابی وی را یادآور شد و ادامه داد: شما از نیروهای خوش‌سابقه انقلاب و به ویژه دفاع مقدس بودید و همچنان توقع است که در این مسیر باقی بمانید چراکه قطعاً موفقیت دولت شما را موفقیت نظام و کشور می‌دانیم .

توانگر حمایت از دولت بدون انتقاد را  مضر دانست و گفت: البته از همکاران شما در دولت این انتظار را داریم که تحمل خود را در برابر نقدها بالا ببرند و به صرف چند انتقاد معمولی عرصه را بر رسانه‌ها تنگ نکنند؛ رسانه‌ها را از انتقاد منع نکنید.

دغدغه های حلزون های خانه بدوش

- محمد قوچانی با این جمله سخن خود را آغاز کرد: ما روزنامه نگاریم؛ می نویسیم؛ خطبه نمی خوانیم. به زبان قلم سخن می گوییم نه به زبان قدرت.

- سردبیر مهرنامه که از شرایط حاکم بر کار روزنامه نگاری گله داشت گفت : ما همچون حلزون های خانه بدوش از روزنامه به هفته نامه و از هفته نامه به ماهنامه و از ماهنامه به فصلنامه و از فصلنامه به سالنامه و از سالنامه به خانه رفتیم، اما هجرت نکردیم و ماندیم. ما روزنامه نگارانی هستیم که در دامن همین میهن، آیین، اسلام، ایران و انقلاب زاده شده ایم، بالیده ایم و فرزندان کم توقع انقلاب هستیم.
 
قدردانی از درخت وظیفه اهل حاشیه کویر است
 
- علی معلم مدیر مسئول دنیای تصویر آخرین فردی بود که به نمایندگی از اربابان جراید برای سخنرانی انتخاب شده بود. وی گفت: هم ولایتی حاشیه کویر قدر بوته را هم می داند چه برسد به درخت. قدردانی از درخت وظیفه اهل حاشیه کویر است.
 
- معلم مسئله مهم در حوزه رسانه را عدالت دانست و گفت: متاسفانه در حوزه رعایت انصاف و عدالت در رسانه اقدامات نامناسبی صورت گرفته است.
 
آنچه تیتر می زنید خواست مردم باشد
 
- نوبت به اهل حاشیه کویر رسید. رئیس جمهور سخنان خود را با بیان سحرگاه مولای متقیان حضرت علی(ع) آغاز کرد و گفت: "بسم الله  و بالله و علی ملت رسول الله، فزت و رب الکعبه".
 
-رئیس جمهور گفت: به صراحت می‌گویم که دولت نیازمند به حمایت همه رسانه‌ها و اصحاب رسانه است نه برای خود به عنوان دولت یازدهم بلکه برای اهدافی که آن اهداف، اهداف ملی است. وی خطاب به اصحاب رسانه ادامه داد: آنچه را که می‌نویسیم و تیتر می‌زنیم و ترویج می‌دهیم دقت کنیم که خواست ملت باشد.

 

کد خبر 2333701

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha