به گزارش خبرنگار مهر، رویا احمدیان شامگاه پنجشنبه در مراسم افطاری خیران و نیکوکاران به خانواده های تحت پوشش بهزیستی و ایتام اردبیل اضافه کرد: حضرت علی (ع) به عنوان مددکار نمونه در عرصه نیکوکاری الگویی است که امروز خیران به آن تاسی کرده اند.
وی با بیان اینکه باید اعمال و نیات خیرخواهانه با تاسی به این بزرگ مرد تاریخ در جامعه توسعه یابد، ادامه داد: نیکوکاران می دانند که سرمایه گذاری در این عرصه توزیع عدالت علی (ع) در جامعه است.
مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به خدمات متنوع این سازمان به نیازمندان جامعه تاکید کرد که بی شک اعتبارات دولتی با توجه به دامنه جامعه هدف و نیز گستردگی خدمات نمی تواند پاسخگوی نیازها باشد، بنابراین ورود خیرین با بهره گیری از صفات والای اسلامی و انسانی در راستای حمایت از این افراد ضروری است.
وی ماموریت بهزیستی را با توجه به ساختار سازمانی توانبخشی و پیشگیری دانست و متذکر شد: این اهداف با مشارکت خیرین وستای توانمندسازی جامعه هدف در قالب اجتماعی، فکری و فرهنگی برنامه ریزی شده که هم اکنون در عرصه های مختلف خود را نشان داده است.
احمدیان با بیان اینکه 156 نوع خدمات و فعالیت از سوی سازمان بهزیستی به نیازمندان تحت پوشش ارائه می شود، یادآور شد: هم اکنون بالغ بر 45 هزار و 423 نفر نیازمند، زنان بی سرپرست و معلول در عرصه های مخنلف از خدمات این سازمان در استان بهره می شوند.
تکلیف اغنیاء در مقابل نیازمندان سنگین است
مدرس حوزه و دانشگاه و اعزامی از قم نیز در این مراسم با اشاره به فلسفه آفرینش انسان گفت: اگر انسان برای زندگی در دنیای مادی خلق شده پس می توانیم بگوییم که خدا عدالت ندارد اما این تفکر غلطی است چراکه خداوند انسان را برای اتصال به بی نهایت خلق کرده است.
حجت الاسلام عظیمی همه هستی را تشعشعات نور مقدس الهی دانست و ادامه داد: هدف از آفرینش زندگی در دنیای مادی نیست بلکه زندگی در ملکوت است، بنابراین خداوند هیچ استعدادی را در وجود آدمی کم نگذاشته است.
وی تصریح کرد: خداوند عشق، محبت، الفت، انس، مهربانی، برابری، عدالت و... هر آنچه در وجود خود دارد را در نهان انسان نهادینه کرده است.
این مدرس حوزه و دانشگاه در عین حال با طرح این پرسش که اگر خداوند عدالت دارد، چرا برخی سالم و برخی ناسالم، برخی ضعیف و برخی قوی و برخی غنی و برخی فقیر هستند، عنوان کرد: تاکید خداوند بر این بوده که اصل روح آدمی است و باید روح انسان سالم باشد، چراکه در این صورت به ملکوت می رسد.
وی با بیان اینکه اگر انسان در این دنیا کمبودی داشت کمتر دچار غفلت خواهد شد، افزود: انسان هایی که مبتلا به بلا هستند خداوند بیشتر از سایرین مشتاق دیدار آنهاست، چنانچه در آخرت اهل عافیت حسرت اهل بلا را خواهند خورد.
عظیمی خیران و نیکوکاران را از این قاعده مستثنی دانست و با تاکید بر اینکه تکلیف انسان های سالم و غنی در برابر اهل بلا سنگین است، بیان داشت: حمایت از این افراد و احسان و نیکوکاری در برابر آنها بالاترین درجه در دنیای معنوی را دارد و در آن دنیا مورد قضاوت قرار خواهد گرفت.
نظر شما