به گزارش خبرنگار مهر، فرا رسید شبهایی که ملائک بر زمین میآیند و سرنوشت یک سال آینده را رقم می زنند و چه زیباست حاجت گرفتن در این شب های مبارک، چه خوب است که در احیای دومین شب از لیالی قدر به جای بیدار ماندن، از خواب غفلت بیدار شویم و شروع کنیم یک سال بندگی حق تعالی را.
امشب باید ابتدای ورودمان به مسجد سلامی بر یگانه مردی که در قدر رستگار شد، بگوییم؛ همان بزرگ مردی که در هنگام ضربه زدن عبدالرحمان بن ملجم مرادی که لعنت خداوند بر او باد، بر فرق سرش ندا سر داد: "به خدای کعبه رستگار شدم"
قرآن آورده ای و قرآن می بری؟
امشب شب اجابت است، شب یار غایب است، شب " سبحانک یا لا اله الا انت، الغوث الغوث، خلصنا من النار یا رب " و باز چه زیباست این شب عزیز...
امشب شب ماه ترین ماه خداست، شب آغاز سالی نو و شروعی برای پاک ماندن و بندگی است، شبی که قرآن صامت آمد و قرآن ناطق رفت تا جبرئیل هم در میان زمین و آسمان فریاد برآورد و بگوید: به خدا پایه های هدایت فروریخت و دیواره عروة الوثقی در هم شکست.
قرآن صامت، همان قرآن مکتوبی است که بر پیامبر(ص) نازل شد ولی قرآن ناطق وجود مبارک حضرت علی(ع) بود که در این شب های مبارک به شهادت می رسند و بر عظمت و ارزش این شب های عزیز می افزایند.
باید در مسجد و حسینیه باشی تا بشنوی که عاشقان مولا علی (ع) عاشقانه فریاد می زنند و از خدا ظهور حضرت ولی عصر(عج) و شفای بیماران و عاقبت بخیری جوانان را می خواهند.
باید باشی و خیل عظیم مشتاقان و نیازمندانی را ببینی که تا صبح قرآن به سر دارند و از عمق وجود " الهی العفو" سر می دهند و نابودی ظالمان را از خدا می خواهند.
امشب شب آغاز سالی نو است
کارشناس مذهبی و امام جمعه سابق شهرستان آذرشهر با بیان اینکه امشب شب آغاز سالی نو است، به خبرنگار مهر گفت: این شب ها آغاز سالی نو و شروعی برای پاک ماندن است و چه زیباست با دست نیاز و قرآن به سر به آستانه خدا قدم گذاریم و از سر بندگی طلب بخشش کنیم.
حجت الاسلام میرعلی اکبر قره سید با تاکید بر اینکه در شب های قدر مقدرات یک سال مردم رقم می خورد، گفت: در این شب های بافضیلت اعمال یک سال مومنان چه خوب و چه بد اندازه گیری می شود و به راستی عبادت در شب قدر با هزاران سال عبادت و دعا و نماز برابری می کند.
وی با بیان اینکه در شب های مبارک ماه رمضان به خصوص شب های قدر شیطان در بند و اسارت است، افزود: لیالی قدر فرصت مغتنم و با ارزشی است که قلب مرده انسان ها دوباره زنده شود.
قره سید با تاکید بر اینکه نباید مسلمانان در این شب های عزیز غفلت کنند و در تاریکی بمانند، ادامه داد: لیالی قدر فرصتی هستند تا مردم از تاریکی نفس خود رها شده و در خلوت الهی از خدای متعال طلب رحمت و بخشش کنند.
وی در خصوص جایگاه این شب ها و مخصوصا شب 21 ماه مبارک رمضان نیز چنین گفت: از پیامبر اکرم(ص) نقل است که فرموده اند ماه مبارک رمضان به شما رو آورده است و در اين ماه شبي است كه برتر از هزار ماه است و هر كس از فيض شب قدر محروم شود، از تمام خيرات و خوبی ها بي نصيب مانده است و محروم نمي ماند از بركات شب قدر، مگر كسي كه خويشتن را محروم كرده است.
قره سید در خصوص تعیین قطعی شب قدر نیز گفت: یکی از حکمت های خداست که شب قدر در میان لیالی مشخص نیست و شاید خداوند آن شب را به طور مشخص تعیین نکرده تا بندگان با آمادگی بیشتری به استقبال شب قدر بروند.
وی با اشاره به اینکه در روایات بیشتر بر شب بیست و سوم تاکید شده است، گفت: در همین خصوص امام صادق فرموده اند شماره ماه های سال نزد خداوند دوازده ماه است و سرآمد ماه ها ماه رمضان بوده و قلب ماه رمضان نیز لیلة القدر است.
این شب ها بهترین فرصت برای بیدار شدن از خواب غفلت است
مدرس حوزه و دانشگاه نیز در وصف این شب های عزیز و با ارزش به خبرنگار مهر گفت: این شب بهترین فرصت برای بیدار شدن از خواب غفلت است و باید در لیالی قدر خوبیها را جایگزین بدی ها، صلح و صفا را جایگزین اختلاف و تفرقه کنیم و از خدا طلب بخشش گناهان کنیم.
حجت الاسلام حسن پورمیسور با اشاره به اینکه شب قدر از بدو آفرینش آدم تاکنون وجود داشته، گفت: درهای رحمت خداوند در این شب بر روی همه باز است و ما مسلمانان می توانیم با خواندن دعا و سر دادن ندای الهی العفو در این شب ها بیشترین استفاده را بکنیم.
وی با تاکید بر اینکه نباید فرصت ها و لحظه به لحظه شب های قدر را بیهوده از دست بدهیم، افزود: مسلمانانی که در شب قدر شب زنده داری می کنند و از خواب غفلت بیدار می شوند، خداوند نیز نام آنها را در گروه نیک بختان قرار می دهد و آتش جهنم را بر توبه کنندگان حرام می کند.
حجت الاسلام پورمیسور در ادامه با تاکید بر اینکه در لیالی قدر شیطان در بند و اسارت است و خداوند توبه کنندگان را بسیار دوست دارد، گفت: بزرگی و جایگاه شب های قدر به اندازه ای است که هر کسی آن را درک نمی کند، مگر آنهایی که آمادگی استقبال از این شب ها را داشته باشند.
وی با بیان اینکه اهمیت شب قدر به اندازه ای است که حضرت فاطمه زهرا(س) فرزندان خردسال خود را در طول روز می خواباندند تا در شب قدر آماده احیا باشند، ادامه داد: شب قدر شب نزول کامل ترین کتاب آسمانی قرآن است و باید آن شب را احیا کنیم تا از فیض و برکات معنوی و بی حد و حصر نزول کلام خدا بر آسمان دنیا برخوردار شویم.
نظر شما