به گزارش خبرنگار مهر،سردار حسین اشتري در هجدهمين جلسه قرارگاه مرکزي مبارزه با سرقت اظهار داشت: مبارزه با سرقت، ماموريت اصلي نيروي انتظامي است چرا که دغدغه و اولويت مردم و مسئولان است بنابراين در اين مبارزه بايد اعتقادي عمل کنيم.
وي بر استفاده از تمامي ظرفيت هاي داخلي و خارجي ناجا در راستاي مبارزه با سرقت تاکيد کرد و افزود: از آنجا که سرقت موضوع مهمي براي پلیس است قرارگاه مرکزي مبارزه با اين جرم، راه اندازي شد و خوشبختانه اقدامات اين قرارگاه نيز تا کنون موثر بوده و از تمامي روساي پليس، فرماندهان استانها، معاونان و دبيرقرارگاه تشکر و قدرداني مي کنم.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي، تصريح کرد: تمامي گزارش هاي قرارگاه رامطالعه مي کنم و اعتقاد دارم که بايد تحرکي در کل سازمان به وجود بيايد که خوشبختانه اين مهم انجام شده اما آنچه که بايد به آن توجه داشت، تاثير اين اقدام بر روي مردم و جامعه است و اينکه مردم به تلاش پليس در راستاي کاهش سرقت در کشور، پي برده و اعتقاد داشته باشند.
جانشين قرارگاه مرکزي مبارزه با سرقت، يادآور شد: تلاش هاي همکاران در اين قرارگاه منجر به کاهش شيب سرعت سرقت در کشور شده اما هنوز نسبت به گذشته با افزايش اين جرم روبرو هستيم و بايد تا آنجا که مي توانيم روند کاهش را بيشتر کنيم.
وي با تاکيد براستفاده از تمامي ظرفيت هاي موجود در نيروي انتظامي، در راستاي پيشبرد اهداف اين قرارگاه، گفت: تمامي اعضاي قرارگاه ضمن آنکه هماهنگ عمل کنند بايد مرتب نيز در جلسات قرارگاه شرکت داشته باشند.
اشتري ادامه داد: سامانه «رخدادهاي انتظامي» راه اندازي شده که سامانه اي خوب و به روز است لذا لازم است سامانه «قاصدک» کنار گذاشته شود و سامانه اخير را مبنا کار قرار دهيم.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي، بر استفاده از ظرفيت هاي خارج از ناجا تاکيد کرد و اظهار داشت: از جمله سازمان هايي که در راستاي کاهش سرقت موثر هستند، دادسراها، اصناف و خودروسازان هستند که بايد با آنها تعامل داشته باشيم اما نبايد منتظر بمانيم تا آنها به کمک ما بيايند.
وي خاطرنشان کرد: بايد ايده هاي موثر در راستاي کاهش جرم سرقت توسط دبير قرارگاه جمع آوري شود و پس از بررسي، ايده هاي قابل اجرا، عملياتي شوند همچنين اقدامات پيشگيرانه و بازدارنده بايد احصاء و از آنها استفاده کرد.
جانشين قرارگاه مرکزي مبارزه با سرقت، بر تعامل با اصناف نيز تاکيد کرد و گفت: نصب و افزايش دوربين ها در بسياري از صنوف منجر مي شود تا پليس با بازبيني فيلم هاي ضبط شده، اطلاعات خوبي در خصوص سارقان بدست آورد بنابراين نصب دوربين بايد الزامي شود.
اين مقام ارشد انتظامي، اقدامات پليس آگاهي ناجا در راستاي برگزاري جلسات با خودروسازان و اعلام معايب موجود در ايمني خودروها را اقدامي مناسب در جهت پيشگيري از سرقت خودرو دانست.
سردار اشتري، ادامه داد: اختصاص نيرو و امکانات خودرويي در راستاي افزايش گشت هاي پليس، اقدامي پسنديده است اما تنها با اين دو مولفه، کارها پيش نمي روند بلکه بايد از تجهيزات و فن آوري هاي روز نيز استفاده کنيم تا اقدامات پيشگيرانه انجام دهيم.
وي تصريح کرد: اولويت مبارزه اي استان ها نيز بايد مشخص شود چرا که هر استان، با يک نوع سرقت درگير است مثلا در يک استان سرقت خودرو و در استان ديگر سرقت موتورسيکلت افزايش دارد.
جانشين فرمانده ناجا افزود: معاونت اجتماعي ناجا بايد با انجام عمليات رواني علاوه براينکه منجر به ايجاد جو آرام در جامعه شود، ترس در دل سارقان بياندازند. همچنين از مردم بخواهيد که پاي کار بيايند و از نظرات آنها در اين مبارزه، استفاده کنيد.
وي همچنين خطاب به سازمان تحقيقات و مطالعات ناجا، گفت: لازم است نيازسنجي هاي لازم را انجام دهيد و منتظر پليس هاي تخصصي براي انجام تحقيقات نمانيد و پيشنهادات و نتايج کارهاي تحقيقاتي را به آنها ارائه دهيد.
سردار اشتري با بيان اينکه نيروي انتظامي، کوله باري از تجربه دارد، افزود: بايد اين تجربيات را جمع آوري کرده و در کنار هم بگذاريم و براي انجام اين مهم، کارگاهي نيز برگزار کنيم.
جانشين فرمانده نيروي انتظامي بر تشويق کارکناني که در مبارزه با سرقت دخيل اند، تاکيد کرد و گفت: البته در کنار تشويق بايد تنبيه نيز انجام شود همچنين بررسي شود که آيا اقدامات تشويقي همانند طرح مکنا اثرگذار هستند.
نظر شما