۳ مهر ۱۳۸۴، ۱۴:۳۰

خوش چهره نماينده تهران در جمع خبرنگاران:

اجلاس اخير شوراي حكام نشان داد كه نمي توان به شعارها و ادعاي كشورها اعتماد كرد// سه كشور اروپايي منافع استراتژيك و بلند مدت خود را در نظر بگيرند

اجلاس اخير شوراي حكام نشان داد كه نمي توان به شعارها و ادعاي كشورها اعتماد كرد// سه كشور اروپايي منافع استراتژيك و بلند مدت خود را در نظر بگيرند

خوش چهره عضو كميسيون اقتصادي مجلس تصريح كرد: نتيجه اجلاس شوراي حكام نشان داد به شعار و ادعاي كشورها نمي توان استناد كرد و واقعيت مسائل سياسي، پيچيده تر از آن است كه در ظاهر عنوان مي شود.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، محمد خوش چهره در جمع خبرنگاران با اشاره به قطعنامه اخير شوراي حكام آژانس بين المللي انرژي اتمي گفت: قطعا نمايندگان مجلس براي واكنش مناسب به اين قطعنامه به تحليل مناسبي از مديريت گذشته و كنوني پرونده هسته اي نيازمند هستند تا مشخص شود كه كجا اشتباه صورت گرفته يا زياده خواهي اروپا و آژانس در چه زمينه هايي است و نتيجه هرچه باشد به مديريت پرونده برمي گردد.

نماينده تهران افزود: حتما بايد يك تحليل جامع عقلايي داشته باشيم نه اينكه بخواهيم در يك فضاي شعار گونه پيش برويم، مصالح و منافع ملي به گونه اي است كه درايت، تامل و منطق را مي پسندد.

عضو كميسيون اقتصادي مجلس خاطرنشان كرد: مجلس شوراي اسلامي نيازمند يك تحليل واقع بينانه است تا متعاقبا در جهت مصالح نظام و جهت گيري مقام معظم رهبري حركت كند ولي تاكنون اين تحليل حقيقي و واقع بينانه هنوز به مجلس به عنوان مرجع نهايي تصميم گيرنده امور داده نشده است.

خوش چهره تصريح كرد: به برخي دوستان و مسئولان در عرصه هاي ديپلماسي و سياسي توصيه مي كنم از بكاربردن برخي واژه ها مانند « برد - برد » ، « باخت - باخت » يا  « باخت - برد » كه از ابتدا معلوم بود، دامنه كاربرد آن معين نيست، پرهيز كنند زيرا در بحث « برد - برد » نيز طرف هاي موضوع و منافع آنها در تعارض با يكديگر ممكن است، قرار گيرند.

اين عضو كميسيون اقتصادي در پاسخ به سوال خبرنگار "مهر" در خصوص كاهش روابط اقتصادي با سه كشور اروپايي آلمان، انگليس و فرانسه در واكنش به اقدام اخير آنها در تصويب قطعنامه عليه ايران گفت: در تحليل هاي استراتژيك، بحث تحليل هزينه و فايده مطرح است و ممكن است منافع مشترك وجود داشته باشد اما بايد هزينه هاي آن را در نظر گرفت.

خوش چهره افزود: خواسته هاي ملت ايران مشخص است و جهت گيري نظام نيز معين است. اما درايت تامه، ما را بر آن مي دارد كه در يك فضاي منطقي در اين خصوص تصميم بگيريم و منافع كوتاه، بلند و ميان مدت را در نظر داشته باشيم.

وي به سه كشور اروپايي توصيه كرد منافع استراتژيك و بلند مدت خود را در نظر بگيرند و تحت فشار مسايل سياسي قرار نگرفته و مقطعي تصميم نگيرند.

نماينده تهران در خصوص طرح دو فوريتي تعليق اجراي پروتكل الحاقي معاهده NPT نيز گفت: براي اين كار بايد توجيه اعضاي كميسيون تخصصي امنيت ملي و سياست خارجي را جويا شويم و آنگاه تصميم بگيريم.

وي در پايان تاكيد كرد: مجلس در راستاي تامين اهداف و منافع ملي گام برمي دارد و طرح مزبور قطعا در اين راستا تنظيم خواهد شد.

کد خبر 233593

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha