حجت زندلاف در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فرآیند شناسایی نیازمندان واقعی و ارائه کمکهای هدفمند به این افراد از طریق مراکز نیکوکاری مسجد محور بسیار آسانتر و دقیقتر صورت می گیرد چراکه این مراکز به دلیل وسعت کم محلات، نزدیکی مسافت، ارتباط مستقیم با مردم و خیرین، اطلاعات مردمی در زمینه وجود نیازمندان و.... نقش بهتری در ارتقای سطح خدمات و رسیدگی به نیازها ایفا می کنند.
این مسئول عنوان کرد: عمده فعالیت مراکز نیکوکاری حول سه محور جذب هرچه بیشتر کمکهای مردمی، توانمندسازی خانواده های محروم و اصلاح سبک زندگی خانواده های تحت حمایت است که در این راستا روحانیون و هیئت امنای مساجد به صورت افتخاری و خیرخواهانه، کمکهای جمع آوری شده از سوی خیرین محلی را با مدیریت و نظارت کمیته امداد میان خانواده های نیازمند همان محل توزیع می کنند.
وی ادامه داد: افتتاح مراکز نیکوکاری در مساجد _ به عنوان گسترده ترین شبکه اجتماعی و پایگاه های مذهبی فرهنگی کشور _ به دلیل استقرار در بطن جامعه و ارتباط نزدیک با مردم علاوه بر کمک به نیازمندان، تاثیر بسزایی در گسترش فریضه الهی انفاق و حمایت از مستمندان دارد.
رئیس کمیته امداد شهریار از افتتاح یک مرکز نیکوکاری مسجد محور در این شهرستان خبر داد و متذکر شد: این مرکز در مسجد امام حسین(ع) شهرک رزکان افتتاح شد و قرار است تا پایان سالجاری چهار مرکز دیگر در نقاط مختلف شهرستان راه اندازی شود.
نظر شما